fbpx Skip to content

Udskiftning af skærm på bærbar

Er din skærm ødelagt eller defekt kan vi udskifte den med en ny, så du igen kan bruge din computer. Udskiftning af skærm på bærbare computere sker i vores it-servicecenter.

Lenovo thinkpad reparation

Er din skærm smadret?

Det er aldrig belejligt når din computerskærm smadrer. Heldigvis kan vi skaffe reservedele til de fleste computermodeller, ligesom vi har mange forskellige skærme på lager. De fleste skærme kan udskiftes inden for 24 timer fra vi har modtaget den rette reservedel.

Hvad koster det at skifte min skærm?

Da priserne på reservedele svinger rigtig meget afhængig af faktorer som touch, opløsning og model, beder vi dig udfylde formularen nedenfor med præcise informationer. Således kan vi hurtigt og nemt udarbejde et tilbud, som vi sender direkte til din e-mail.


Sådan får du hurtigt en pris på skærm reparation

Udfyld formularen fyldestgørende så sender vi et skriftligt tilbud til din e-mail. Er der noget du er i tvivl om er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Du finder oplysninger om computeren i bunden. De står enten på en label eller er printet direkte på overfladen, oftest i en diskret farve. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Professionel it-support til private

Vi har mere end ti års erfaring inden for it-support til private og som ekstern it-afdeling for virksomheder. Når du vælger os får du derfor høj service og kvalitet samt pålidlig rådgiving til valg af de rette løsninger og det rette udstyr.

Vi har stort fokus på klar kommunikation lige fra rådgivning og vejledning til køb, levering, opsætning og introduktion samt opfølgning. Således får du altid klar besked i løbet af både rådgivning og købsproces herunder et detaljeret tilbud der leveres uden efterfølgende overraskelser.