fbpx Skip to content

Vi støtter lokalsamfundets klubber og foreninger

Sundt og levende lokalsamfund

Hos Furesø Data tror vi på at give tilbage til vores samfund. Vi anerkender, at en stærk virksomhed er bygget på et sundt og levende lokalsamfund. Derfor er vi stolte over at støtte lokale sportsklubber og foreninger i det fantastiske område som Furesø, herunder Farum og Værløse er.

Hvad vi gør

Gennem vores støtte til lokale sportsklubber og foreninger bidrager vi til at fremme sundhed, velbefindende og teamånd i vores samfund. Vores bidrag hjælper klubberne og foreningerne med at opretholde deres faciliteter, udstyr og træningsprogrammer, så de kan fortsætte med at tilbyde fremragende sports- og rekreative muligheder for alle aldersgrupper.

Hvorfor vi gør det

Sport og fritidsinteresser spiller en central rolle i at bringe folk sammen, fremme sund konkurrence og bygge stærke samfund. Ved at støtte lokale sportsklubber og foreninger ønsker vi at hjælpe vores unge med at udvikle deres talenter, lære værdien af teamwork og udvikle en livslang kærlighed til fysisk mental aktivitet.

Vores engagement

Vores støtte til lokale sportsklubber og foreninger er kun en del af vores bredere engagement i at bidrage positivt til vores lokalsamfund. Hos Furesø Data er vi stolte over at være en del af det samfund, vi er en del af, og vi ser frem til at fortsætte vores støtte i mange år fremover.

Værløse Boldklub

Det er Værløse Boldklubs vision at udbrede kendskabet til fodbold igennem fællesskab

Furesø eSport

Et sted hvor børn, unge og voksne finder sammen om at dyrke deres interesser

Kom med ombord

Er I interesseret i at lære mere om vores engagement i lokalsamfundet, eller hvordan Furesø Data kan hjælpe jeres virksomhed med IT-løsninger? Kontakt os i dag for at starte samtalen.

Fordele med Furesø Data som it-leverandør

Med Furesø Data som jeres primære it-leverandør får i blandt andet følgende fordele. Og som en del af CoworkIt kan vi tilbyde en bred vifte af rådgivning og kompetencer fra over 200 it-specialister og en unik dækning med 37 lokationer spredt over hele Danmark.

Support til PC og Mac

Du får både support på Windows og MacOS

Microsoft 365 og Azure

Vi tilbyder også drift og support af Microsoft 365 og Microsoft Azure

Kun en leverandør

Du kan nøjes med et enkelt kontaktpunkt på dine it-løsninger.

En del af CoworkIt

En del af Danmarks største netværk af uafhængige it-leverandøre

Vores kompetencer dækker support, drift, sikkerhed, Microsoft 365, salg og reparation af computere for både private og små og mellemstore virksomheder. Vi er særligt dygtige til at afdække det personlige og nærværende behov som mindre virksomheder og private har brug for. Hos os bliver du ikke bare nummer i køen.

Vores højeste prioritet er at leverer kvalitet og tillid. Vi sætter en ære i at dette gøres med grundighed som tilgang.

Vi lytter til vores kunder således at vi igennem dialog får afdækket deres behov og dermed leverer løsninger der skaber værdi – det er vores oplevelse at denne tilgang har stor succes.

Vi tilstræber at levere service over forventning og oplever at vores kunder ofte udtrykker at de får mere værdi end den de betaler for.