fbpx Skip to content

Hvad er OneDrive?

OneDrive er Microsofts cloud service til at tilgå og gemme filer online. Med OneDrive er dine filer beskyttet mod datatab og tyveri, du kan dele dem med andre og du kan tilgå dem fra alle dine enheder.

Når du bruger OneDrive med en konto som du har fået fra din virksomhed eller skole omtales det sommetider OneDrive for arbejde og skole.

Tidligere blev dem omtalt som OneDrive for Business, så det kan stadig være omtalt således på visse lokationer og systemer.

Gem dokumenter og relaterede filer i OneDrive

Hvis du anvender Microsoft 365 får du minimum 1 TB lagerplads i skyen, afhængig af din plan. Hvis dit OneDrive lager er hosted på en SharePoint server i din virksomhed er din virksomheds it-administrator der afgør hvor meget plads du har til rådighed.

Sikkerhed når filer gemmes i OneDrive

Alle filer der gemmes i OneDrive er som udgangspunkt private medmindre du vælger at dele dem. Du kan dele filer og mapper med kollegaer eller samarbejdspartnere både i og udenfor din virksomhed.

Stor lagerkapacitet og fleksibilitet

OneDrive tilbyder betydelig lagerplads til virksomheder, med standard plads på 1 TB pr. bruger. Der kan også tilkøbe ekstra lagerplads, hvis det er nødvendigt. Denne store kapacitet giver virksomheder mulighed for at gemme og dele store mængder filer og dokumenter i skyen.

Sikker og pålidelig datalagring

OneDrive  er bygget på Microsofts sikre Azure Cloud-infrastruktur. Dette betyder, at virksomheder kan have tillid til, at deres data er beskyttet og sikret med avancerede sikkerhedsfunktioner som stærk kryptering, adgangskontrol og overholdelse af regler og standarder.

Samtidig samarbejde og deling

OneDrive giver teams mulighed for at samarbejde om dokumenter i realtid. Flere brugere kan redigere og arbejde på de samme filer samtidig, hvilket øger produktiviteten og muliggør effektivt samarbejde. Desuden kan filer nemt deles både internt og eksternt.

Integration med Microsoft 365

OneDrive er tæt integreret med Microsoft 365-suiten og andre Microsoft-applikationer. Dette betyder, at brugere kan åbne, oprette og redigere Office-dokumenter direkte i OneDrive-grænsefladen ved hjælp af webversionerne af Word, Excel, PowerPoint osv.

Få fuldt udbytte af Microsoft 365

Har du kendskab til omfanget af funktioner i Microsoft 365? Bare rolig, det har de færreste. Vi hjælper dig med at identificere ubenyttede funktioner der kan bidrage med øget værdi og styrke din forretning. Tænk hvis du havde en bred palet af funktioner tilgængelige, som du betalte for hver måned, men som du ikke vidste eksisterede. Det er rent faktisk tilfældet for rigtig mange Microsoft 365 kunder. Kunne du tænke dig en gang for alle at få styr på dine e-mails, filer og synkronisering på tværs af mobile enheder, så er Microsoft 365 løsningen for dig din virksomhed.

  • Hver uge modtager vi hundredvis af e-mails og filer fra kunder, kollegaer og samarbejdspartnere, men oftest når det ikke længere end til indbakken. Nogle elementer ønsker vi at dele med kollegaer i en struktureret form, og andre elementer ønsker vi arkiveret til brug her og nu eller i fremtiden.
  • Der findes et utal af måder at holde styr e-mails og filer, men hvordan gøres det effektivt og struktureret på samme tid?
  • Og hvad nu hvis jeg vil se mine filer fra min mobil og tablet, eller ønsker at dele en fil-mappe med en kollega eller kunde når jeg er på farten?