fbpx Skip to content

Har du mistet dine filer?

Dine billeder og filer er uerstattelige værdier. Vores dataredningsspecialister kan foretage en grundig analyse af din harddisk hvis uheldet er ude og derefter gendanne slettet eller beskadiget data.

Udskiftning af harddisk

Omfattende muligheder for data recovery

Vi kan blandt andet gendanne data fra følgende harddiskfejl: Harddisk som klikker, tikker eller har andre mislyde, tabt eller beskadiget harddisk, defekt harddisk, korrupt filtabel, slettede filer eller mapper, formatteret harddisk, partitionsfejl, harddisk med elektroniske fejl, harddisk som er inficeret med virus, fejlbeskeder under opstart, sort skærm, harddisk som har været i kontakt med vand eller væske. Kontakt os eller kom forbi vores it-servicecenter for at få foretaget analyse og gendannelse.

Kompliceret og tidskrævende proces

Data recovery er en kompliceret og tidskrævende proces. Den omfattende proces afspejles naturligvis i prisen. Skal behandlingen gå hurtigt stiger prisen, og hvis behandlingen ikke haster kan prisen nedbringes. Du modtager efter endt analyse en filoversigt, der giver præcist overblik over dine filer og gendannelsesmuligheder.

Sådan undgår du, at skaden forværres

Skader på harddisk, SSD eller hukommelseskort forværres ved brug. Sluk derfor computer eller harddisk og forsøg ikke selv at trække filer ud. Tegn på fejl viser sig ved at computeren går i stå, arbejder langsomt eller ikke kan starte. Har du slettet en fil ved en fejl reduceres chancen for gendannelse hvis du fortsætter med at skrive til disken.

Professionel it-support til private

Vi har mere end ti års erfaring inden for it-support til private og som ekstern it-afdeling for virksomheder. Når du vælger os får du derfor høj service og kvalitet samt pålidlig rådgiving til valg af de rette løsninger og det rette udstyr.

Vi har stort fokus på klar kommunikation lige fra rådgivning og vejledning til køb, levering, opsætning og introduktion samt opfølgning. Således får du altid klar besked i løbet af både rådgivning og købsproces herunder et detaljeret tilbud der leveres uden efterfølgende overraskelser.