fbpx Skip to content

Er der backup i Microsoft 365?

Njaa, det kan vi vist rolig afkræfte. Mange er af den overbevisning at Microsoft tager backup af data, men det er forkert. Microsoft tager ikke backup af data. Det skal i som virksomhed selv sørger for. Slettes en fil OneDrive lægges den i en papirkurv med en retention periode på 30 dage hvorefter filen forsvinder.

Vi anbefaler derfor alle kunder at anvende backup på Microsoft 365 og vi ser løbende hvorfor dette er nødvendigt når medarbejdere eksempelvis fejlagtigt sletter vigtige filer og ikke opdager det i tide.

Pas godt på alle jeres data

Udnyttes Microsoft 365 fuldt ud med både Microsoft Exchange, Teams, SharePoint og OneDrive lægges alle virksomhedens data i Microsofts hænder. For at sikrer data mod datatab, sletning, uheld og ondsindede angreb skal der tages backup af alle data løbende.

Bliv klogere på hvad i kan gøre for at beskytte data

Få mere tid til dine primære opgaver og spar tusindevis af kroner hvert år

På den lange bane har de fleste nok oplevet at bruge meget tid og mange penge på deres it-løsninger. Det kan du hermed forberede dig på at gøre en ende på det med en solid og grundig it-leverandør og en fast aftale på it-drift og it-support.

Book et møde med vores it-rådgiver så vi kan lære hinanden bedre at kende. Så kan vi sammen finde frem til jeres behov og udarbejde en plan for jeres fremtidige it-setup.

Ransomware kan tage dine data som gidsel

Selvom i måske synes at chancen er lille, kan i også være så uheldige at i bliver ramt af et ransomware angreb og får krypteret alle jeres filer. I et sådan tilfælde kan alle data genskabes til et tidligere tidspunkt med den rigtige backup-løsning.

Sikker og moderne backup

Vi tilbyder en sikker og moderne backup løsning der kører dagligt og uden at forstyrre jeres arbejde. Backup af jeres data placeres i topsikre datacentre inden for EU og overholder GDPR.

Alle data beskyttes

Vores Microsoft 365 Backup sikkerhedskopiere jeres data i Microsoft 365 Exchange (e-mails, kalender og kontakter), Microsoft Teams filer, SharePoint filer og OneDrive filer.

Fast pris uanset datamængde

Vores Microsoft 365 Backup løsning købes til alle brugere og afregnes til en fast pris pr. bruger uanset hvor meget data du har. Modsat backup løsninger der afregnes for datamængde, får du hos os en fast pris på din Microsoft 365 backupløsning, så du kan budgettere for fremtiden og ikke skal udsættes for ubehagelige overraskelser når jeres datamængder stiger.

Microsoft 365 backup
40 kr/bruger/måned

Vores Microsoft 365 Backup sikkerhedskopiere jeres data i Microsoft 365 Exchange (e-mails, kalender og kontakter), Microsoft Teams filer, SharePoint filer og OneDrive filer.

Kompetencer og værdier

Vores kompetencer dækker support, drift, sikkerhed, Microsoft 365, salg og reparation af computere for både private og små og mellemstore virksomheder. Vi er særligt dygtige til at afdække det personlige og nærværende behov som mindre virksomheder og private har brug for. Hos os bliver du ikke bare nummer i køen.

Vores højeste prioritet er at leverer kvalitet og tillid. Vi sætter en ære i at dette gøres med grundighed som tilgang.

Vi lytter til vores kunder således at vi igennem dialog får afdækket deres behov og dermed leverer løsninger der skaber værdi – det er vores oplevelse at denne tilgang har stor succes.

Vi tilstræber at levere service over forventning og oplever at vores kunder ofte udtrykker at de får mere værdi end den de betaler for.