fbpx Skip to content

Er I beskyttet mod it-kriminelle?

I takt med øget digitalisering af mange forretningskritiske processer stiger truslen fra hackere og it-kriminelle. Men opdager i hvis i har haft ubudne gæster? De it-kriminelles metoder er desværre blevet mere sofistikerede og vanskeligere at opdage.

Forebyggelse af angreb er derfor ikke bare vigtigt, men nødvendigt. En stærk forebyggende indsats bygger på en grundig strategi af forretningens it-sikkerhed.

Vi har kompetencer, faglighed og værktøjer til at hjælpe jer med at udarbejder den rette it-sikkerhedspolitik.

Når den rette it-sikkerhedspolitik er udarbejdet, sørger vi for, at den udrulles og implementeres i jeres it-miljø.

En af de helt store trusler mod et sikkert it-miljø er den konstante udvikling og fornyelse af sofistikerede metoder til at franarre medarbejdere brugernavn og adgangskoder eller downloade software der giver uhindret adgang til virksomhedens infrastruktur.

Det er derfor vigtigt at skabe opmærksomhed på it-sikkerhed hos jeres medarbejdere. It-sikkerhedspolitikken bør derfor også fokusere på at være målrettet jeres medarbejdere på relevante områder.

Vi sørger for at alle jeres enheder og systemer fungerer problemløst og er beskyttet og opdateret. Opstår der problemer eller er der behov for hjælp sidder vores dygtige it-supportere altid klar til at hjælpe.

Med en fjernsupportaftale sikrer vi, at jeres medarbejdere har professionel hjælp inden for rækkevidde og at jeres enheder, systemer og data altid er beskyttet, opdateret og overvåget med avancerede og moderne it-sikkerhedsløsninger.