fbpx Skip to content

Hvad er enhedsadministration ?

Enhedsadministration (mobile device management / MDM) giver virksomheder mulighed for at administrere og vedligeholde enheder, herunder virtuelle maskiner, fysiske computere, mobile enheder og IoT-enheder. Enhedsstyring er en kritisk komponent i enhver virksomheds sikkerhedsstrategi. Det hjælper med at sikre, at enheder er sikret, opdaterede og kompatible med organisationspolitikker med det formål at beskytte virksomhedens netværk og data mod uautoriseret adgang.

Ekstern og hybridarbejde

Da moderne virksomheder skal være i stand til at understøtte ekstern og hybrid arbejdskraft, er det vigtigere end nogensinde med en gennemtænkt strategi for enhedsadministration. Således er organisationen i stand til at beskytte og sikre data og ressourcer på alle enheder..

Enhedsadministration har bland andet følgende funktioner og fordele

Et udvalg af værktøjer til at administrere enheder, herunder funktioner til at implementere og opdatere software, konfigurere indstillinger, håndhæve politikker og overvåge ved brug af data og rapporter. Vi tilbyder flere forskellige platforme til enhedsadministration, herunder Microsoft Intune.

Nem administration af enheder

Mulighed for at administrere virtuelle og fysiske enheder, herunder fjernadministration

Løbende vedligeholdelse

Vedligeholde et netværk af enheder, der kører almindelige operativsystemer, inklusive Windows, macOS, iOS, iPadOS og Android

Automatisering og implementering

Automatiser politikstyring og implementering af apps, enhedsfunktioner, sikkerhed og overholdelse af politiker.

Central administration

Optimer enhedsfunktioner til forretningsbrug og administration af enheder fra en central konsol.

Få fuldt udbytte af Microsoft 365

Har du kendskab til omfanget af funktioner i Microsoft 365? Bare rolig, det har de færreste. Vi hjælper dig med at identificere ubenyttede funktioner der kan bidrage med øget værdi og styrke din forretning. Tænk hvis du havde en bred palet af funktioner tilgængelige, som du betalte for hver måned, men som du ikke vidste eksisterede. Det er rent faktisk tilfældet for rigtig mange Microsoft 365 kunder. Kunne du tænke dig en gang for alle at få styr på dine e-mails, filer og synkronisering på tværs af mobile enheder, så er Microsoft 365 løsningen for dig din virksomhed.

  • Hver uge modtager vi hundredvis af e-mails og filer fra kunder, kollegaer og samarbejdspartnere, men oftest når det ikke længere end til indbakken. Nogle elementer ønsker vi at dele med kollegaer i en struktureret form, og andre elementer ønsker vi arkiveret til brug her og nu eller i fremtiden.
  • Der findes et utal af måder at holde styr e-mails og filer, men hvordan gøres det effektivt og struktureret på samme tid?
  • Og hvad nu hvis jeg vil se mine filer fra min mobil og tablet, eller ønsker at dele en fil-mappe med en kollega eller kunde når jeg er på farten?