fbpx Skip to content

Indsigt og faglig kompetence

Som virksomhedsleder og it-ansvarlig har du brug for en it-partner der forstår din forretning og taler din forretningens sprog. Vores faglige kompetencer placerer os blandt de dygtigste til, at skabe synergi mellem forretning, økonomi og teknologi. Teoretisk og praktisk indsigt er en nødvendighed, ikke bare it-teknisk, men også i forholdet til konkurrence, dynamiske egenskaber og kompetencer i din virksomhed.

Cisco netværk

Nyd fordel af storleverandørsfordele med nærhed

Som erhvervskunder kan du nyde fordel af vores store netværk af amarbejdspartnere som CoworkIt partner. CoworkIt består af mere end 40 it-virksomheder og over 150 it-specialister. Hos Furesø Data tilbyder vi kompetencer inden for: Rådgivning, it-support til klinter med MacOS og Windows, Microsoft Windows Server, Netværk og infrastruktur, Microsoft Office 365, Backup, Sikkerhed og antivirus, Hosting, Hjemmeside, Webshop og SEO, Webudvikling, Webdesign, Reparation af computerudstyr og driftaftaler. Læs mere her om øvrige kompetence som kan tilbydes igennem vores Coworkit partnerskab.

Vi glæder os til at høre fra dig

Kontakt os for en uvildig snak om din forretning og teknologi. Har du brug for et overblik, skaber vores rådgivning og rapportering et værdifuldt beslutningsværktøj, som kan anvendes til IT -og teknologi investeringer, idag og i fremtiden. Vi hører gerne fra dig hvis du har spørgsmål til ovenstående. Send os din besked i kontaktformularen. Du kan læse mere om CoworkIt samarbejdet her.