skip to Main Content

Hurtig fejlsøgning

Vi indleder altid med en uforpligtende fejlsøgning. Når vi har undersøgt dit udstyr og vurderet fejlen modtager du en rapportering af undersøgelsen samt et eller flere tilbud på mulige løsninger.

Vi har altid fokus på at rådgive dig til den mest fornuftige løsning, både hvad angår pris, men også på løsningens holdbarhed og vi hjælper dig altid med at sammenligne de forskellige løsningsforslag.

Vi har en lang række faste, lave priser på de mest almindelige løsninger som virusrens, geninstallation af styresystem, hastighedsoptimering, udskiftning af reservedele og en række øvrige produkter. Nedenfor ser du en række opgaver som typisk løses efter endt fejlsøgning.

Hvis du er i tvivl om netop dit problem eller udfordring er du altid velkommen til at tage kontakt til os eller komme forbi i vores it-servicecenter. Du kan kontakte os i formularen længere nede på siden eller finde vores adresse her.

Se pris på fejlsøgning

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager fejlsøgning?

Vi sørger altid for at fejlsøge din computer så hurtigt som muligt. Typisk tager en fejlsøgning 1-2 dagen, men kan oftest foretages inden for et par timer.

Hvor meget koster fejlsøgning?

Fejlsøgning er obligatorisk pr. enhed der undersøges. Se pris på fejlsøgning her.

Sort skærm, intet billede, mærkelige lyde eller helt død?

Selvom det er let at diagnosticere fysiske beviser på at der er opstået en fejl, kræver det en professionel at finde årsagen til fejlen. Det er vi her for, at hjælpe dig med!

Har du spørgsmål, så kontakt os!

Om Furesø Data it-servicecenter

I Furesø Data it-servicecenter foretager vi stort set alle former for reparationer af dit PC og MAC udstyr. Vi indleder altid med en uforpligtende fejlsøgning.

Vi har et stærkt fokus på at rådgive dig til den mest fornuftige løsning, både hvad angår pris og holdbarhed.

Vi har faste, lave priser på de mest almindelige opgaver som virusrens, geninstallation af Windows og MacOS, hastighedsoptimering, udskiftning af reservedele og reparation af iPhone.

Back To Top