fbpx Skip to content

Din computer er en støvsuger

Din computer køler konstant vitale dele ned til nødvendig arbejdstemperatur. Nedkøling sker ved at lade luft ventilere computeren. Ventilatorer, blæsere og kølere fyldes derfor hurtig med støv og snavs fra luften, der blæses igennem computeren.

rens af strømforsyning

Din computer kan overophede

Hvis støv og snavs ikke fjernes kan det forårsage, at computerens dele overopheder og brænder sammen. For at undgå overophedning anbefales det, at du får foretaget en rengøring af din computer med jævne mellemrum, for eksempel en gang om året. Står computeren i et hjem hvor der ryges, er det endnu vigtigere med jævnlig rengøring, da nikotinen sætter sig som klister i computeren og derfor tiltrækker endnu mere støv. Rengøring af computer er nødvendigt og giver følgende fordele: Bedre ydelse, længere holdbarhed og forhindrer overophedning.

Støv kan gøre din computer langsom…

Men, når nu din computer alligevel er på arbejdsbordet, anbefaler vi at få systemet gennemgået og renset. Vi kalder det for en hastighedsoptimering. Ved en hastighedsoptimering gennemgår vi systemet og fjerner unødvendige programmer, midlertidige filer, logfiler, unødvendige opstartselementer og foretager en omfattende malware og virusscan. Derudover tester vi vitale dele som harddisk/SSD og RAM for fejl. En hastighedsoptimering forbedrer din computers ydeevne op til hundrede procent.

Sådan renser vi din computer

Vi renser din computer med trykluft. Således undgår vi at skade elektronikken i computeren. Ved siden af trykluften anvender vi kraftig udsugning, så støv og snavs ikke sætter sig på computerens komponenter igen. Udvendigt renses computeren med renseklude, der fjerner fedt og snavs fra overflader. Skærme renses med skånsomme rengøringsartikler. Se i videoen hvordan en stationær computer renses for støv.

Professionel it-support til private

Vi har mere end ti års erfaring inden for it-support til private og som ekstern it-afdeling for virksomheder. Når du vælger os får du derfor høj service og kvalitet samt pålidlig rådgiving til valg af de rette løsninger og det rette udstyr.

Vi har stort fokus på klar kommunikation lige fra rådgivning og vejledning til køb, levering, opsætning og introduktion samt opfølgning. Således får du altid klar besked i løbet af både rådgivning og købsproces herunder et detaljeret tilbud der leveres uden efterfølgende overraskelser.