fbpx Skip to content

Sikkerhedskopi af filer

Det kan være nødvendigt at få sikkerhedskopieret dine filer fra tid til anden, ligesom det er en rigtig god idé løbende at tage backup af alle dine vigtige dokumenter og billeder.

køb af ny computer

Defekt computer

Er din computer totalt defekt, ikke i stand til at starte eller har fejl i Windows, kan vi foretage en sikkerhedskopiering af dine filer, inden det er for sent. Dine filer kan herefter flyttes til: En ny ekstern harddisk. Se pris på ekstern harddisk her, din gamle computer, efter vi har repareret den eller en ny computer, hvis din gamle computer ikke står til at redde.

Defekt harddisk

Hvis harddisken har defekter, kan der opstå problemer med at trække data ud fra harddisken. I disse tilfælde er det nødvendigt at foretage en analyse med henblik på data recovery. Du kan læse mere om data recovery her.

Kan I sikkerhedskopiere data hvis min computeren ikke kan starte?

Selvom din computer ikke kan starte op er der gode odds for at harddisken er intakt. Vi kan derfor i de fleste tilfælde sikkerhedskopiere dine data til en ny computer eller en ekstern harddisk. Skulle din harddisk mod forventning have skader eller fejl har vores data recovery specialister mulighed for at foretage en analyse af disken og trække data ud.

Professionel it-support til private

Vi har mere end ti års erfaring inden for it-support til private og som ekstern it-afdeling for virksomheder. Når du vælger os får du derfor høj service og kvalitet samt pålidlig rådgiving til valg af de rette løsninger og det rette udstyr.

Vi har stort fokus på klar kommunikation lige fra rådgivning og vejledning til køb, levering, opsætning og introduktion samt opfølgning. Således får du altid klar besked i løbet af både rådgivning og købsproces herunder et detaljeret tilbud der leveres uden efterfølgende overraskelser.