skip to Main Content

Brug for ny computer?

Har du behov for et godt råd i forbindelse med udskiftning af dit computerudstyr, står vi altid til rådighed for en uforpligtende snak. Vi kan rådgive dig til køb af både PC og Apple udstyr.

Kvalitet frem for pris

Vi fører et lille og solidt udvalg af stationære og bærbare computere. Det er modeller, som vi har særdeles god erfaring med forholdet til levetid og holdbarhed og som der også kan skaffes reservedele til om 5 og 10 år. Vi stiller krav til et bredt udvalg af reservedele til de computere vi sælger. Almindelige forbruger computere som du kan købe i Elgiganten, Power etc. kan der sjældent skaffes reservedele til og kun i begrænsede periode. Derfor er det en fordel at vælge en model der lever op til disse krav.

Grønt og miljøvenligt it-udstyr 

Når du vælge reparation frem for køb af nyt spare du udledning af op til 300 kg Co2. Hvis reparation ikke kan betale sig er det stadig muligt at spare den samme mængde Co2 ved at vælge renoveret it-udstyr. Læs mere om renovoret it-udstyr her. Du handler på de samme vilkår som når du køber nyt og kvaliteten og holdbarheden i vores udvalgte modeller er betydeligt højere end i en ny “billig” computer. Du kan se vores udvalg af renoveret it-udstyr her.

Professionelt udstyr til private

Konceptet er simpelt, gennemskueligt og fordelene er mange. Helt enkelt, så får du en kvalitets bærbar eller stationær computer fra de mest anerkendte producenter til en meget lavere pris, end hvad du ellers skulle bruge på at købe en tilsvarende ny. Faktisk kan du oftest spare 50% på en computer, der kun har været i drift i 2-3 år. Vi lægger vægt på følgende værdier: Lang levetid, professionel ydelse, professionel teknologi og kvalitet, robust materiale og hardware og høj tilgængelighed af reservedele

Professionel it-support til private

Vi har mere end ti års erfaring inden for it-support til private og som ekstern it-afdeling for virksomheder. Når du vælger os får du derfor høj service og kvalitet samt pålidlig rådgiving til valg af de rette løsninger og det rette udstyr.

Vi har stort fokus på klar kommunikation lige fra rådgivning og vejledning til køb, levering, opsætning og introduktion samt opfølgning. Således får du altid klar besked i løbet af både rådgivning og købsproces herunder et detaljeret tilbud der leveres uden efterfølgende overraskelser.

Sikkerhedskopiering af dine filer

Det kan være nødvendigt at få sikkerhedskopieret dine filer fra tid til anden, ligesom det er en rigtig god idé løbende at tage backup af alle dine vigtige dokumenter og billeder.

Er din computer totalt defekt, ikke i stand til at starte eller har fejl i Windows, kan vi foretage en sikkerhedskopiering af dine filer, inden det er for sent. Dine filer kan herefter flyttes til:

  • En ny ekstern harddisk. Se pris på ekstern harddisk her.
  • Din gamle computer, efter vi har repareret den.
  • En ny computer, hvis din gamle computer ikke står til at redde.

Hvis harddisken har defekter kan der opstå problemer med at trække data ud fra harddisken. I disse tilfælde er det nødvendigt at foretage en analyse med henblik på data recovery. Du kan læse mere om data recovery her.

Se pris på sikkerhedskopiering

Ofte stillede spørgsmål

Kan I sikkerhedskopiere mine data hvis computeren ikke kan starte?

Selvom din computer ikke kan starte op er der gode odds for at harddisken er intakt. Vi kan derfor i de fleste tilfælde sikkerhedskopiere dine data til en ny computer eller en ekstern harddisk.

Har du spørgsmål, så kontakt os!

Om Furesø Data it-servicecenter

I Furesø Data it-servicecenter foretager vi stort set alle former for reparationer af dit PC og MAC udstyr. Vi indleder altid med en uforpligtende fejlsøgning.

Vi har et stærkt fokus på at rådgive dig til den mest fornuftige løsning, både hvad angår pris og holdbarhed.

Vi har faste, lave priser på de mest almindelige opgaver som virusrens, geninstallation af Windows og MacOS, hastighedsoptimering, udskiftning af reservedele og reparation af iPhone.

Back To Top