skip to Main Content

Sikkerhedskopiering af dine filer

Det kan være nødvendigt at få sikkerhedskopieret dine filer fra tid til anden ligesom det er en rigtig god idé løbende at tage backup af alle dine vigtige dokumenter og billeder.

Er din computer total defekt, ikke i stand til at starte, eller har fejl i Windows, kan vi foretage en sikkerhedskopiering af dine filer, inden at det er for sent. Dine filer kan herefter flyttes til:

  • En ny ekstern harddisk. Se pris på ekstern harddisk her.
  • Din gamle computer, efter at vi har repareret den
  • En ny computer hvis din gamle computer ikke står til at rede.

Hvis harddisken har defekter kan der opstå problemer med at trække data ud fra harddisken. I disse tilfælde er det nødvendigt at foretage en analyse med henblik på data recovery. Du kan læse mere om data recovery her.

Se pris på sikkerhedskopiering

Ofte stillede spørgsmål

Kan i sikkerhedskopiere mine data hvis computeren ikke kan starte?

Selvom din computer ikke kan starte op er gode odds for at harddisken er intakt. Vi kan derfor i de fleste tilfælde sikkerhedskopiere dine data til en ny computer eller en ekstern harddisk.

Har du spørgsmål, så kontakt os!

Om Furesø Data it-servicecenter

I Furesø Data it-servicecenter foretager vi stort set alle former for reparationer af dit PC og MAC udstyr. Vi indleder altid med en uforpligtende fejlsøgning.

Vi har et stærkt fokus på, at rådgive dig til den mest fornuftige løsning, både hvad angår pris og holdbarhed

Vi har faste, lave priser på de mest almindelige opgaver som virusrens, geninstallation af Windows og MacOS, hastighedsoptimering, udskiftning af reservedele og reparation af iPhone.

Back To Top