fbpx Skip to content

Hvad er Microsoft Autopilot?

Microsoft Autopilot er en cloudbaseret løsning til enhedsadministration og udrulning, der er designet til at gøre det nemmere og hurtigere at sætte enheder op til brug for virksomheder. Autopilot hjælper med at konfigurere og tilpasse enheder automatisk, så de er klar til brug så hurtigt som muligt.

Nem konfiguration af enheder

Med Microsoft Autopilot kan man definere en enhedskonfiguration, der kan bruges til at konfigurere enheder automatisk, når de er tændt for første gang. Det inkluderer muligheder for at installere apps, konfigurere indstillinger og meget mere, alt sammen uden at brugeren selv skal gøre noget.

Hurtigere og nemmere enhedsopsætning

Enheder kan konfigureres og tilpasses automatisk, så de er klar til brug så hurtigt som muligt.

Automatiseret konfiguration

Man kan definere en enhedskonfiguration, der kan bruges til at konfigurere enheder automatisk, når de er tændt for første gang.

Mindre manuelt arbejde

Microsoft Autopilot automatiserer mange opgaver, der ellers ville kræve manuel indblanding, hvilket reducerer risikoen for fejl og sparer tid.

Integration

Autopilot kan integreres med andre tjenester, herunder Microsoft Intune, for at opnå en mere integreret løsning til enhedsadministration.

Få fuldt udbytte af Microsoft 365

Har du kendskab til omfanget af funktioner i Microsoft 365? Bare rolig, det har de færreste. Vi hjælper dig med at identificere ubenyttede funktioner der kan bidrage med øget værdi og styrke din forretning. Tænk hvis du havde en bred palet af funktioner tilgængelige, som du betalte for hver måned, men som du ikke vidste eksisterede. Det er rent faktisk tilfældet for rigtig mange Microsoft 365 kunder. Kunne du tænke dig en gang for alle at få styr på dine e-mails, filer og synkronisering på tværs af mobile enheder, så er Microsoft 365 løsningen for dig din virksomhed.

  • Hver uge modtager vi hundredvis af e-mails og filer fra kunder, kollegaer og samarbejdspartnere, men oftest når det ikke længere end til indbakken. Nogle elementer ønsker vi at dele med kollegaer i en struktureret form, og andre elementer ønsker vi arkiveret til brug her og nu eller i fremtiden.
  • Der findes et utal af måder at holde styr e-mails og filer, men hvordan gøres det effektivt og struktureret på samme tid?
  • Og hvad nu hvis jeg vil se mine filer fra min mobil og tablet, eller ønsker at dele en fil-mappe med en kollega eller kunde når jeg er på farten?