fbpx Skip to content

Microsoft Office apps

I porteføljen af velkendte Microsoft Office apps finder vi blandt andet Outlook, Word, Excel og PowerPoint. Herudover tilbydes apps som Access og Publisher i udvalgte abonnementer og som engangskøb. Man kan i dag både købe Microsoft Office apps som engangskøb og på abonnement.

Microsoft Excel

Regnearksprogram til organisering og beregning af data

Microsoft Word

Tekstbehandler til oprettelse og redigering af dokumenter

Microsoft PowerPoint

Præsentationsprogram til oprettelse af visuelt imponerende præsentationer

Microsoft Outlook

E-mail-klient til håndtering af e-mails og kalenderfunktioner

Microsoft Office Home & Student

Microsoft Office Home & Student er en statisk licens der anskaffes som et engangskøb og som giver adgang til brug af Word, Excel og PowerPoint på en computer (både Appel MacOS og Microsoft Windows) på ubestemt tid eller til softwaren ikke længere er kompatibel. Microsoft Office Home & Student er licenseret til privat brug.

Microsoft Office Home & Business

Microsoft Office Home & Business omfatter ud over Word, Excel og PowerPoint e-mailprogrammet Outlook. Microsoft Office Home & Business er licenseret til privat og kommercielt brug.

Microsoft Home & Student 2021
956 krex moms /computer

Microsoft Word, Excel, PowerPoint og OneNote til privat brug på en computer med Apple MacOS eller Microsoft Windows.

Microsoft Home & Business 2021
1756 krex moms /computer

Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote til privat og kommercielt brug på en computer med Appel MacOS eller Microsoft Windows.

Microsoft Office apps levetid

Microsoft Office pakkerne udkommer i intervaller af 3 år og den seneste version hedder 2021. Dags dato supporterer og opdaterer Microsoft versionerne 2016, 2019 og 2021. Brug af ældre versioner supporteres ikke længere og er derfor ikke sikrer eller stabile at anvende. Vi anbefaler altid at man holder sin software opdateret og at man anvender den nyeste versioner for at undgå fejl, nedbrud og sikkerhedshuller.

Microsoft 365 apps på abonnement til privat brug

Microsoft 365 apps kan også købes på abonnent. Herunder i pakkerne Microsoft 365 Personal og Microsoft 365 Family. Microsoft 365 Personal og Microsoft 365 Family licenseres kun til privat brug og er ikke et kommercielt produkt.

Microsoft 365 Personal
476 krex moms /år

Med et Microsoft 365 Personal abonnement får du adgang til installation af Microsoft Office Apps – herunder Word, Excel, Outlook og PowerPoint – på op til 5 computere og 1TB OneDrive lagerplads i skyen.

Microsoft 365 Family
636 krex moms /år

Microsoft 365 Family kan deles mellem 6 brugere der hver får 1TB OneDrive lager og som kan installere Microsoft Office apps – herunder Word, Excel, Outlook og PowerPoint – på op til 5 computere hver.

Kompetencer og værdier

Vores kompetencer dækker support, drift, sikkerhed, Microsoft 365, salg og reparation af computere for både private og små og mellemstore virksomheder. Vi er særligt dygtige til at afdække det personlige og nærværende behov som mindre virksomheder og private har brug for. Hos os bliver du ikke bare nummer i køen.

Vores højeste prioritet er at leverer kvalitet og tillid. Vi sætter en ære i at dette gøres med grundighed som tilgang.

Vi lytter til vores kunder således at vi igennem dialog får afdækket deres behov og dermed leverer løsninger der skaber værdi – det er vores oplevelse at denne tilgang har stor succes.

Vi tilstræber at levere service over forventning og oplever at vores kunder ofte udtrykker at de får mere værdi end den de betaler for.