fbpx Skip to content

Samarbejde på den digitale arbejdsplads

Samarbejde uanset lokation. Med de rette digitale løsninger forbindes og understøttes medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder uanset hvor de befinder sig, med henblik på fremme af produktivitet, engagement og samarbejde.

Ved anvendelse af Microsofts nyeste teknologier styrkes og strømlines forretningsdriften samtidig med at der gives mulighed for at de kan udføre deres bedste arbejde døgnet rundt, uanset lokation.

Med Microsoft Teams kan medarbejdere samarbejde via online møder, skærmdeling, fælles postkasser, fælles fillager, integration til tredjepartsfunktioner og meget mere. Teams og chats kan ligeledes eksempelvis integreres med webhooks fra andre systemer og nemt importere data så alle i et teams hurtigt og simpelt kan holdes opdateret på tværs af flere platforme.

Ønsker i at udnytte de mange muligheder i Microsoft Teams hjælper vi gerne med en analyse af jeres behov med henblik på en succesfuld tilpasning, udrulning og oplæring.

Chat

Teams giver mulighed for at chatte med kolleger, teams og samarbejdspartnere i realtid.

Samtale

Teams tilbyder også stemme- og videoopkald, hvilket gør det muligt at have virtuelle møder og diskussioner.

Fildeling

Teams gør det nemt at dele filer med kolleger og samarbejdspartnere, og det er muligt at arbejde på dokumenter i realtid.

Projektstyring

Funktioner til projektstyring, som gør det muligt at oprette opgaver og planlægge arbejdsopgaver i teamet.

Integrationer

Integrer med apps og tjenester og få adgang til forskellige værktøjer og funktioner inden for samme platform.

Sikkerhed

Sikkerhedsfunktioner, som sikrer, at data og kommunikation er beskyttet mod uautoriseret adgang og hacking.

Få fuldt udbytte af Microsoft 365

Har du kendskab til omfanget af funktioner i Microsoft 365? Bare rolig, det har de færreste. Vi hjælper dig med at identificere ubenyttede funktioner der kan bidrage med øget værdi og styrke din forretning. Tænk hvis du havde en bred palet af funktioner tilgængelige, som du betalte for hver måned, men som du ikke vidste eksisterede. Det er rent faktisk tilfældet for rigtig mange Microsoft 365 kunder. Kunne du tænke dig en gang for alle at få styr på dine e-mails, filer og synkronisering på tværs af mobile enheder, så er Microsoft 365 løsningen for dig din virksomhed.

  • Hver uge modtager vi hundredvis af e-mails og filer fra kunder, kollegaer og samarbejdspartnere, men oftest når det ikke længere end til indbakken. Nogle elementer ønsker vi at dele med kollegaer i en struktureret form, og andre elementer ønsker vi arkiveret til brug her og nu eller i fremtiden.
  • Der findes et utal af måder at holde styr e-mails og filer, men hvordan gøres det effektivt og struktureret på samme tid?
  • Og hvad nu hvis jeg vil se mine filer fra min mobil og tablet, eller ønsker at dele en fil-mappe med en kollega eller kunde når jeg er på farten?