fbpx Skip to content

Økonomisk tryghed med en fast aftale på it-support og sikkerhed

En on-site support aftale giver økonomis tryghed når medarbejdere i virksomheden har brug for it-support og samtidig sikres i en sikker og stabil drift af virksomhedens computere. Aftalen sikrer glade medarbejdere der altid har hurtig adgang til den hjælp og support som er nødvendig for en effektiv og stressfri hverdag.

On-site support aftale inkluderer fri fjernsupport og on-site support og vores omfattende sikkerhedspakke med virusbeskyttelse, firewall, overvågning og opdatering af system og programmer. Dermed sikres et optimal driftsstabilitet og sikkerhed på alle computere i virksomheden.

Få mere tid til dine primære opgaver og spar tusindevis af kroner hvert år

På den lange bane har de fleste nok oplevet at bruge meget tid og mange penge på deres it-løsninger. Det kan du hermed forberede dig på at gøre en ende på det med en solid og grundig it-leverandør og en fast aftale på it-drift og it-support.

Book et møde med vores it-rådgiver så vi kan lære hinanden bedre at kende. Så kan vi sammen finde frem til jeres behov og udarbejde en plan for jeres fremtidige it-setup.

Dette får du i en on-site support aftale

Patch management

Vores intelligente løsning og overvågning af hver enkelt computer sikrer at operativsystem, programmer og firmware altid er opdateret uden at det forstyrrer arbejdet. Dermed opnår i optimal driftsstabilitet og sikkerhed på alle enheder.

Proaktiv overvågning

En proaktiv overvågning af alle enheder og underliggende systemer og processer sikrer, at fejl og nedbrud på hardware og software opdages før det er for sent. Når fejl og nedbrud indtræffer kan bestemte system handlinger automatisk træde i kraft.

Sikkerhed

Med førende sikkerhedsløsning der beskytter kritiske adgangspunkter blokeres virus, malware og ransomeware angreb ligesom intelligent overvågning af enhedens browser advarer brugeren mod phishing links og skadelige websites.

Fri support

Virksomhedens medarbejdere kan benytte sig af fri support alle hverdage 9-16. Uden at skulle bede om lov hos en leder først kan medarbejderen få løst sine problemer med det samme. Det giver glade medarbejdere der når alle deres arbejdsopgaver til tiden.

Fordele med Furesø Data som it-leverandør

Med Furesø Data som jeres primære it-leverandør får i blandt andet følgende fordele. Og som en del af CoworkIt kan vi tilbyde en bred vifte af rådgivning og kompetencer fra over 200 it-specialister og en unik dækning med 37 lokationer spredt over hele Danmark.

Support til PC og Mac

Du får både support på Windows og MacOS

Microsoft 365 og Azure

Vi tilbyder også drift og support af Microsoft 365 og Microsoft Azure

Kun en leverandør

Du kan nøjes med et enkelt kontaktpunkt på dine it-løsninger.

En del af CoworkIt

En del af Danmarks største netværk af uafhængige it-leverandøre

Kompetencer og værdier

Vores kompetencer dækker support, drift, sikkerhed, Microsoft 365, salg og reparation af computere for både private og små og mellemstore virksomheder. Vi er særligt dygtige til at afdække det personlige og nærværende behov som mindre virksomheder og private har brug for. Hos os bliver du ikke bare nummer i køen.

Vores højeste prioritet er at leverer kvalitet og tillid. Vi sætter en ære i at dette gøres med grundighed som tilgang.

Vi lytter til vores kunder således at vi igennem dialog får afdækket deres behov og dermed leverer løsninger der skaber værdi – det er vores oplevelse at denne tilgang har stor succes.

Vi tilstræber at levere service over forventning og oplever at vores kunder ofte udtrykker at de får mere værdi end den de betaler for.