fbpx Skip to content

Overhold sikkerhedskrav og GDPR når du sender personfølsomme oplysninger

Er i underlagt det offentliges krav til kryptering af personfølsomme oplysninger når sender e-mails er dette løsningen for jer.

Vores sikker mail løsning krypterer og dekrypterer automatisk e-mails med MitID Erhverv organisationscertifikatet.

BEREGN DIN PRIS

Fleksibel løsning

Vores sikker mail løsning kan tilpasses til alle virksomheder uanset behov og størrelse.

Klik og send

Send sikker mail direkte fra Outlook med et enkelt klik. Kan også anvendes uden Outlook.

Godkendt af det offentlige

Vores sikker mail løsning overholder statens krav til beskyttelse af personfølsomme oplysninger.

MitID Erhverv certifikat

Anvender MitID Erhverv organisationscertifikat til kryptering og overholder det offentliges krav.

Integreret med Microsoft 365

Kan integreres med Microsoft 365 og er både tilgængelig i Outlook web app Outlook og Outlook app.

Udvidet funktionalitet

Sendt og modtag digital post, modtag post fra virk.dk og tilbyd sikker mail formular på hjemmeside.

Med en lokal it-partner er der ikke langt fra ord til handling

Som virksomhed, institution mv. er i afhængige af it-løsninger der virker, det gælder både sikker mail, wifi, internet, netværk, sikkerhed og opdaterede computere til alle medarbejdere. Hos os får du hurtig hjælp hvis uheldet er ude og du bliver aldrig bare et nummer i køen. Se de mange fordele med Furesø Data som din lokale it-partner, i vores præsentationsvideo eller læs videre her på siden.

BOOK ET MØDE

Fordel 1: Fleksibel løsning

Vores sikker mail løsning kan tilpasses til alle virksomheder uanset behov og størrelse. Vi ved hvor vigtigt det er at i får den rette løsning. Derfor har vi flere forskellige løsninger med flere forskellige muligheder, så i får den optimale løsning.

Fordel 2: Klik og send

Tidligere skulle medarbejdere der anvender sikker mail indtaste NemID kode hver gang de skulle sende og modtage sikker mail. Med vores sikker mail løsning kan man sende sikkert med et enkelt klik på en knap. Når du modtager sikker mail dekrypteres den automatisk.

Fordel 3: Godkendt af det offentlige

Vores sikker mail løsninger anvendes allerede af kommuner, virksomheder og offentlige institutioner og overholder statens krav til beskyttelse af personfølsomme oplysninger. Du kan derfor trygt sender dine personfølsomme oplysninger afsted.

Fordel 4: MitID Erhverv certifikat

Vores sikker mail løsninger anvender MitID Erhverv organisationscertifikat til kryptering. Dermed kan alle i virksomheden sende sikker mail og der er ikke længere behov for kompleks og besværlig administration af medarbejdercertifikater.

Fordel 5: Integreret med Microsoft 365

Sikker mail løsningen kan integreres med Microsoft 365 og er både tilgængelig i Outlook web app Outlook og Outlook app. Løsningen udrulles automatisk til Outlook når i anvender Microsoft 365 og vedligeholdelsen er minimal. Det virker bare som det skal.

Fordel 6: Udvidet funktionalitet

Med sikker mail løsningen kan virksomheden sende og modtage digital post, modtage post fra virk.dk direkte i e-mail indbakken eller tilbyde sikker mail formular på hjemmesiden så kunder og klienter kan sende sikker mail retur.

Har du spørgsmål?

Jeg giver gerne en uforpligtende gennemgang af hvad det er vi kan tilbyde din virksomhed.

Få adgang til vores dygtige og hjælpsomme support-team

Vores dygtige support-team hjælper både dig og dine medarbejder med pædagogisk, grundig og tålmodig ibrugtagning af jeres it-løsninger og står altid til rådighed hvis der er spørgsmål eller noget der driller.

Book et møde


Vi høres ved

Jeg glæder mig til at fortælle mere om hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed

Der er ingen forpligtelser i at lære hinanden bedre at kende

Selvom du i dag måske allerede har en it-leverandør som du er tilfreds med er der ingen garantier for hvordan fremtiden ser ud, og så er det jo kun en fordel at kende dine muligheder.

Vi har 15 års erfaring og en masse brugbar viden

Igennem flere års erfaring har vi set de samme problemstillinger og udfordringer igen og igen. Derfor ved vi også hvordan hvilke prioriteter der skal arbejdes med.

Vi skaber synergi i forretning og teknologi