fbpx Skip to content

Kompetent og hurtig support,
gode anvisninger på hvad der var fejl
og hvordan det blev rettet.

Jeg har været meget glad for hjælpen. Når man står som privatperson og ikke ved ret meget om IT, er Jonas og hans team en super løsning til små og store ting og råd i hverdagen om IT.

Vi har et super godt indtryk af Furesøe Data, kommer i en fart når der er et problem, enten med IMac,IPhone,IPad eller Apple tv.
Så vor varmeste anbefaling.

Jonas har hjulpet mig et par gange,
og han er både dygtig og imødekommende.
Jeg kan varmt anbefale Furesø Data ApS

Jeg fik installeret Windows 8 så jeg havde en del problemer i starten, da den er meget anderledes. Jeg fik fin hjælp af Furesø Data APS. Jeg vil til en hver tid henvende mig igen, hvis jeg får problemer med min computer.

Godt professionelt arbejde.
Hurtig problemløsning/fejlfinding
Behageligt og imødekommende personale

Min oplevelse med Furesø Data er kun positiv da de kom til døren og hentede min PC og afleverede den igen da den var færdig med rep 🙂
STORT PLUS herfra 🙂

Jeg fik ved en fejl slettet alle mine billeder fra min eksterne harddisk og gik næsten i panik! Men heldigvis fandt jeg Furesø Data – og de hjalp mig i løbet af 2 minutter!!! De er FANTASTISKE!!!

For dem, som ikke vil bruge al den tid foran skærmen for at få pc’en til at yde optimalt kan det kun anbefales at ringe til Furesø Data og så er det ikke specielt dyrt.

Hos Furesø Data, som er en hjælpsom virksomhed, fik jeg de oplysninger og den hjælp jeg havde brug for.
Kvikt og hurtig service.

Min computer var “gået ned”, kontaktede Furesø Data, de kom hurtigt, fik den “op at køre igen” og så til en rimelig pris, respekt!
Det er god service!