fbpx Skip to content

Hjælp til WiFi og netværk?

WiFi og netværk er ofte så kompliceret at de fleste hurtigt giver op. Ved et hjemmebesøg kan vi både hjælpe med at løse problemer med din computer, printer, netværk, internet, trådløst internet (WiFi), e-Boks, NemID og meget mere. Derudover får du også oplæring og undervisning i dine løsninger.

it support besøg

Ustabil WiFi-dækning

Mange husstande oplever dårlig og ustabil WiFi-dækning. Det skyldes primært at signalet fra internetudbyderens udstyr (Yousee, Stofa, Telenor, TDC, Fullrate etc.) ikke er kraftige nok til at dække en almindelig bolig. Der findes flere forskellige metoder til at forbedre ustabil WiFi dækning. Vi anvender gennemtestet kvalitetsudstyr, så du er sikret en løsning der holder i mange år.

Vores it-tekniker laver i samarbejde med dig en plan for udrulningen af den nye løsning, så der tages hensyn til din boligs indretning og størrelse.

Hvordan forbedrer jeg selv ustabil WiFi-dækning?

Der er typisk to tiltag, der kan forbedre ustabil WiFi-dækning. Den første er placering af internetudbyderens udstyr. De fleste udbydere leverer idag en trådløs færdigkonfigureret router. Routeren bør placeres centralt og højt og åbent eller i det område af boligen, hvor der er størst behov for dækning.

Som alternativ kan placeringen af det udstyr (pc, smartphone, tv, Apple TV etc.) der skal modtage signal flyttes tættere på routeren. Vægge og materiale vil altid være en hindring for signalet, hvorfor router og udstyr bør placeres hensigtsmæssigt i forhold hertil.

Book på telefon

Mulighed for uddybende spørgsmål og aftale af tidspunkt med det samme på telefon 60 70 20 16

Book online

Se ledige tider på vores online bestillingssystem
Bestil hjemmebesøg online

Book på mail

Send os en mail med information og ønsket tidspunkt på support@furesoedata.dk

Professionel it-support til private

Vi har mere end ti års erfaring inden for it-support til private og som ekstern it-afdeling for virksomheder. Når du vælger os får du derfor høj service og kvalitet samt pålidlig rådgiving til valg af de rette løsninger og det rette udstyr.

Vi har stort fokus på klar kommunikation lige fra rådgivning og vejledning til køb, levering, opsætning og introduktion samt opfølgning. Således får du altid klar besked i løbet af både rådgivning og købsproces herunder et detaljeret tilbud der leveres uden efterfølgende overraskelser.