fbpx Skip to content

Hjælp til smartphone og tablet

Mange oplever besvær og udfordringer med konfiguration af smartphones og tablets lige fra installation, opsætning af mail, konfiguration af apps, synkronisering af billeder til skyen, Apple ID, Google-konto og Microsoft-konto. Vi supporterer det hele og hjælper dig godt i gang uanset brugerniveau og behov.

it-support

Hjemmebesøg eller hjælp hos os

Du er altid velkommen til at kigge forbi i vores it-servicecenter for hjælp til din smartphone og tablet. Du kan booke tid her på vores hjemmeside. Du kan også booke tid til et hjemmebesøg på din egen adresse. En af vores dygtige it-teknikere vil herefter supportere og hjælpe dig fra A-Z.

Udfordringer med mail, konti og koder

Vi hjælper og har igennem tiden hjulpet rigtig mange kunder med at få styr på e-mail, kontakter, Yousee Mail, Yousee selvbetjening, Google-konto, Gmail, Microsoft-konto, Apple ID og kært barn har mange navne. Vi har et bredt kendskab til alle de tjenester som omgiver din hverdag på både PC, MAC, smartphone, tablet og mange års erfaring med support og hjælp til ovenstående.

Sådan renser vi din computer

Vi renser din computer med trykluft. Således undgår vi at skade elektronikken i computeren. Ved siden af trykluften anvender vi kraftig udsugning, så støv og snavs ikke sætter sig på computerens komponenter igen. Udvendigt renses computeren med renseklude, der fjerner fedt og snavs fra overflader. Skærme renses med skånsomme rengøringsartikler. Se i videoen hvordan en stationær computer renses for støv.

Professionel it-support til private

Vi har mere end ti års erfaring inden for it-support til private og som ekstern it-afdeling for virksomheder. Når du vælger os får du derfor høj service og kvalitet samt pålidlig rådgiving til valg af de rette løsninger og det rette udstyr.

Vi har stort fokus på klar kommunikation lige fra rådgivning og vejledning til køb, levering, opsætning og introduktion samt opfølgning. Således får du altid klar besked i løbet af både rådgivning og købsproces herunder et detaljeret tilbud der leveres uden efterfølgende overraskelser.