skip to Main Content

Få besøg af kompetent og professionel it-tekniker

Et hjemmebesøg kan være en fornuftig løsning hvis du har brug for råd og vejledning eller problemer med printer, netværk og andet udstyr. Et hjemmebesøg er noget andet end fjernsupport, da du og teknikeren kan se hinanden når i taler sammen, samtidig med at teknikeren bedre føling med og forståelse af dit setup. Det kan ud over det også være rart at få sat et ansigt på de mennesker der er i kontakt med dit udstyr og fortrolige oplysninger.

Når du har haft besøg af it-tekniker fra Furesø Data it-servicecenter kan du forvente at alt er grundigt gennemgået. Vi løser ikke bare de problemer som du rekvirerer os for at løse, men sørger også for at lave en hastighedsoptimering af dit system samt en virus og malwarescan, således at alle dele i din computer er “smurt” når vi forlader din adresse. Det kalder vi for god service!

  • Problemløsning
  • Grundig gennemgang af system
  • Hastighedsoptimering
  • Virusrens
  • Malwarescan
Se pris på hjemmebesøg
Book et hjemmenbesøg

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer et hjemmebesøg?

Vi starter altid med at præsentere os selv. Herefter afdækker vi dit behov, problem eller opgaven. De fleste problemer som rykke ud til løser vi på 30-120 minutter. Opdager vi andre problemer undervejs, løser vi selvfølgelig også dem.

Hvor meget koster et hjemmebesøg?

Ved hjemmebesøg afregnes første time pr. hele time og efterfølgende time pr. halve time. Her til kommer kørsel, der afregnes til fast pris ud fra antal kørte kilometer.

Om Furesø Data it-servicecenter

Hos os kan du få foretager stort set alle former for reparationer af dit PC og MAC udstyr.

Din sag indledes altid med en uforpligtende fejlsøgning og du rådgives herefter til den mest fornuftige løsning, både hvad angår pris og kvalitet.

Du får faste priser på en lang række løsninger som virusrens, geninstallation af Windows og MacOS, hastighedsoptimering, udskiftning af reservedele og reparation af iPhone.

Back To Top