fbpx Skip to content

Brug for it-support?

Mange problemer kræver besøg på din adresse. Ved et hjemmebesøg kan vi både hjælpe med at løse problemer med din computer, printer, netværk, internet, trådløst internet (WiFi), e-Boks, NemID og meget mere. Derudover får du også oplæring og undervisning i dine løsninger.

it-support

Udkørende it-tekniker

Et hjemmebesøg kan være en fornuftig løsning hvis du har brug for hjælp, råd og vejledning eller problemer med PC, MAC, tablet, smartphone, printer, netværk og andet udstyr. Et hjemmebesøg giver teknikeren en god og effektiv forståelse af dit setup. Derudover er det også trygt at få sat et ansigt på den tekniker, der er i kontakt med dit udstyr og fortrolige oplysninger.

Når du har haft besøg af en tekniker kan du forvente, at alt er grundigt gennemgået. Vi løser ikke bare de problemer, som du rekvirerer os til at løse, men sørger også for at lave en hastighedsoptimering af dit system samt en virus- og malwarescan, således at alle dele i din computer er “smurt”, når vi forlader din adresse. Det kalder vi god service!

Hvilke opgaver kan vi løse for dig?

Vores it-teknikere har mange års erfaring med de mest gængse systemer og løsninger, hvorfor vi både kan hjælpe med Apple MacOS, Windows 7, Windows 8, Windows 10, NemID, e-Boks, printere, forbedring af dårlig WiFi-dækning, opsætning af NAS server, Chromecast, Apple TV, Android, iOS, smartphones, tablets, e-mail, Gmail, Outlook, Word og meget mere.

Vores professionelle kompetencer inden for it-løsninger til virksomheder giver os ligeledes mulighed for at tilbyde omfattende sikkerhed og online backup løsninger som normalt kun er tilgængelige for erhvervskunder, men til markedsførende priser.

Book på telefon

Mulighed for uddybende spørgsmål og aftale af tidspunkt med det samme på telefon 60 70 20 16

Book online

Se ledige tider på vores online bestillingssystem
Bestil hjemmebesøg online

Book på mail

Send os en mail med information og ønsket tidspunkt på support@furesoedata.dk

Professionel it-support til private

Vi har mere end ti års erfaring inden for it-support til private og som ekstern it-afdeling for virksomheder. Når du vælger os får du derfor høj service og kvalitet samt pålidlig rådgiving til valg af de rette løsninger og det rette udstyr.

Vi har stort fokus på klar kommunikation lige fra rådgivning og vejledning til køb, levering, opsætning og introduktion samt opfølgning. Således får du altid klar besked i løbet af både rådgivning og købsproces herunder et detaljeret tilbud der leveres uden efterfølgende overraskelser.