fbpx Skip to content

Er din computer sikker?

Uden den rigtige sikkerhedsløsning kan du ikke vide dig sikker på hvad der kommer ind og ud af din computer. Med Sikkerhedspakken er din computer altid opdateret og beskyttet af førende antivirusprogrammer.

FUDA Secure

Home Sikkerhedspakke

Vores omfattende sikkerhedsløsning inkluderer blandt andet:

Professionelt antivirusprogram der beskytter med de nyeste cybertrusler, malware og ransomware

Automatisk opdatering af virusdefinitioner

Overvågning af din computers helbred

Vedligeholdelse og opdatering af styresystem, firmware og programmer

Adgang til ad-hoc afregnet fjernsupport

Mere tryghed – mindre bøvl!

Med en sikkkerhedspakke overvåger vi din computers helbred og giver dig øjeblikkelig besked ved fejl, sikkerhedsbrud og manglende opdateringer. Vi hjælper dig med at løse problemet, så du trygt kan arbejde videre uden at skulle bekymre dig om sikkerhed og backup. Således har du altid hjælpen lige ved hånden.

Professionel it-support til private

Vi har mere end ti års erfaring inden for it-support til private og som ekstern it-afdeling for virksomheder. Når du vælger os får du derfor høj service og kvalitet samt pålidlig rådgiving til valg af de rette løsninger og det rette udstyr.

Vi har stort fokus på klar kommunikation lige fra rådgivning og vejledning til køb, levering, opsætning og introduktion samt opfølgning. Således får du altid klar besked i løbet af både rådgivning og købsproces herunder et detaljeret tilbud der leveres uden efterfølgende overraskelser.