fbpx Skip to content

It-hjælp her og nu

It-problemer opstår oftest på meget ubelejlige tidspunkter. Book et besøg med det samme. Vi kan løse de fleste problemer med det samme og står til rådighed alle hverdage 8-17. 

Lenovo thinkpad reparation

Brug for it-hjælp på din adresse?

Effektiv it-hjælp – Et besøg på din adresse kan være en fornuftig løsning hvis der er bøvl med teknikken og du eksempelvis har brug for hjælp, råd og vejledning eller problemer med PC, MAC, tablet, smartphone, printer, netværk og andet udstyr. It-hjælp på din adresse giver it-teknikeren en god og effektiv forståelse af dit setup. Derudover er det også trygt at få sat et ansigt på den it-tekniker, der er i kontakt med dit udstyr og fortrolige oplysninger.

Når du har haft besøg af en tekniker kan du forvente, at alt er grundigt gennemgået. Vi løser ikke bare de problemer, som du rekvirerer os til at løse, men sørger også for at lave en hastighedsoptimering af dit system samt en virus- og malwarescan, således at alle dele i din computer er “smurt”, når vi forlader din adresse. Det kalder vi god service!

Book tid eller stil spørgsmål på telefon

Har du behov for afklaring eller uddybende spørgsmål, som er for uhåndgribelige at formulere skriftligt, har du mulighed for at ringe og aftale af tidspunkt med det samme på telefon 60 70 20 16

Book på telefon

Mulighed for uddybende spørgsmål og aftale af tidspunkt med det samme på telefon 60 70 20 16

Book online

Se ledige tider på vores online bestillingssystem
Bestil hjemmebesøg online

Book på mail

Send os en mail med information og ønsket tidspunkt på support@furesoedata.dk

Professionel it-hjælp på din adresse

Vores professionelle it-supporter kører ud i hele København og omegn. Vi har kontor og værksted i Værløse i Furesø området.

Vi kører ud til alle byer omkring Furesø inklusiv Værløse, Farum, Birkerød, Virum, Holte, Lyngby, Ballerup, Herlev, Gladsaxe og Bagsværd.