fbpx Skip to content

Brug for ny computer?

Har du behov for et godt råd i forbindelse med udskiftning af dit computerudstyr, står vi altid til rådighed for en uforpligtende snak. Vi kan rådgive dig til køb af både PC og Apple udstyr – vi sælger nye og brugte kvalitetscomputere til både private og virksomheder inden for alle erhverv.

køb af ny computer

Kvalitet frem for pris

Vi lagerfører et lille og solidt udvalg af stationære og bærbare computere. Det er modeller, som vi har særdeles god erfaring med forholdet til levetid og holdbarhed og som der også kan skaffes reservedele til om 5 og 10 år. Vi stiller krav til et bredt udvalg af reservedele til de computere vi sælger. Almindelige forbrugercomputere som du kan købe i Elgiganten, Power etc. kan der sjældent skaffes reservedele til og kun i begrænsede perioder. Derfor er det en fordel at vælge en model der lever op til disse krav. For os er dit behov selvfølgelig det vigtigste og vi kan derfor skaffe de fleste modeller og tilbehør – vi glæder os til at hjælpe dig – du kan kontakte os her!

Grønt og miljøvenligt it-udstyr 

Når du vælger reparation frem for køb af nyt, sparer du udledning af op til 300 kg CO2. Hvis reparation ikke kan betale sig, er det stadig muligt at spare den samme mængde CO2 ved at vælge renoveret it-udstyr. Læs mere om renoveret it-udstyr her. Du handler på de samme vilkår som når du køber nyt, og kvaliteten og holdbarheden i vores udvalgte modeller er betydeligt højere end i en ny “billig” computer. Du kan se vores udvalg af renoveret it-udstyr her.

Professionelt udstyr til private

Konceptet er simpelt, gennemskueligt og fordelene er mange. Helt enkelt, så får du en kvalitets bærbar eller stationær computer fra de mest anerkendte producenter til en meget lavere pris, end hvad du ellers skulle bruge på at købe en tilsvarende ny. Faktisk kan du oftest spare 50% på en computer, der kun har været i drift i 2-3 år. Vi lægger vægt på følgende værdier: Lang levetid, professionel ydelse, professionel teknologi og kvalitet, robust materiale og hardware og høj tilgængelighed af reservedele.

Professionel it-support til private

Vi har mere end ti års erfaring inden for it-support til private og som ekstern it-afdeling for virksomheder. Når du vælger os får du derfor høj service og kvalitet samt pålidlig rådgiving til valg af de rette løsninger og det rette udstyr.

Vi har stort fokus på klar kommunikation lige fra rådgivning og vejledning til køb, levering, opsætning og introduktion samt opfølgning. Således får du altid klar besked i løbet af både rådgivning og købsproces herunder et detaljeret tilbud der leveres uden efterfølgende overraskelser.