skip to Main Content

Har du brug for en ny computer?

Har du behov for et godt råd i forbindelse med udskiftning af dit computerudstyr, står vi altid til rådighed for en uforpligtende snak. Vi kan rådgive dig til køb af både PC og Apple udstyr. Vi fører et lille udvalg af stationære og bærbare computere. Det er modeller, som vi har meget god erfaring med ift. levetid og holdbarhed, der også kan skaffes reservedele til om 5 og 10 år.

Vi stiller krav til et bredt udvalg af reservedele til de computere vi sælger. Almindelige forbruger computere som du kan købe i Elgiganten, Power etc. kan der sjældent skaffes reservedele til og kun i begrænsede periode. Derfor er det en fordel at vælge en model der lever op til disse krav. Når du køber din computer hos FURESØ DATA IT-SERVICECENTER kan du forvente:

  • Lang levetid
  • Professionel ydelse
  • Professionel teknologi og kvalitet
  • Robust materiale og hardware
  • Høj tilgængelighed af reservedele

Uanset om du køber igennem os eller blot har brug for et godt råd på vejen, er du altid velkommen til at komme ind til en uforpligtende snak.

I vores webshop kan du se nærmere på vores udvalg af kavilitetscomputere og tilbehør-> Besøg shoppen her!

Ofte stillede spørgsmål

Skal jeg vælge en Windows eller Apple computer?

Du skal vælge det system du er vant til at anvende. Til professionelt brug anbefaler vi Microsoft Windows.

Har du spørgsmål, så kontakt os!

Om Furesø Data it-servicecenter

I Furesø Data it-servicecenter foretager vi stort set alle former for reparationer af dit PC og MAC udstyr. Vi indleder altid med en uforpligtende fejlsøgning.

Vi har et stærkt fokus på at rådgive dig til den mest fornuftige løsning, både hvad angår pris og holdbarhed.

Vi har faste, lave priser på de mest almindelige opgaver som virusrens, geninstallation af Windows og MacOS, hastighedsoptimering, udskiftning af reservedele og reparation af iPhone.

Back To Top