fbpx Skip to content

Autoriseret Apple Reparatør

Vores Apple tekniker er Apple Authorised Service Provider og Apple Certified Mac Technician hvorfor du kan forvente førsteklasses service af din Apple computer. Kig forbi og få foretaget en analyse af din Apple computer.

Mac reparation

Reparation af logicboard

Mange fejl sker på computerens logicboard (bundkort/motherboard). Vi kan foretage reparation på dit logicboard. Det er i alle tilfælde den billigste løsning hvis din computer ikke er omfattet af garanti. Vi foretager også reparation og udskiftning af øvrige dele som display, blæsere, tastatur, harddisk, SSD, RAM, touchpad, batteri og øvrige dele.

Opgrader til SSD

Mange nye og ældre Apple computere (både iMac og MacBook) anvender klassisk roterende harddisk hvorfor en opgradering til SSD kan forbedre computerens performance med flere hundrede procent og dermed forlænge levetiden på den. Derudover er det en rigtig god ide at få nulstillet og opgraderet operativsystemet MacOS. Det løser fejl og får systemet til at køre bedre.

Rens for støv og snavs

Vi renser din computer med trykluft. Således undgår vi at skade elektronikken i computeren. Ved siden af trykluften anvender vi kraftig udsugning, så støv og snavs ikke sætter sig på computerens komponenter igen. Udvendigt renses computeren med renseklude, der fjerner fedt og snavs fra overflader. Skærme renses med skånsomme rengøringsartikler. Se i videoen hvordan en stationær computer renses for støv.

Professionel it-support til private

Vi har mere end ti års erfaring inden for it-support til private og som ekstern it-afdeling for virksomheder. Når du vælger os får du derfor høj service og kvalitet samt pålidlig rådgiving til valg af de rette løsninger og det rette udstyr.

Vi har stort fokus på klar kommunikation lige fra rådgivning og vejledning til køb, levering, opsætning og introduktion samt opfølgning. Således får du altid klar besked i løbet af både rådgivning og købsproces herunder et detaljeret tilbud der leveres uden efterfølgende overraskelser.