fbpx Skip to content

Kan du ikke udskrive?

Moderne printere har mange avancerede funktioner, hvorfor det ofte kan være uoverskueligt at løse fejl og lave konfiguration, når den ikke fungerer som den skal. Vi tilbyder printerhjælp.

Dell Printer

Sådan får du gang i din printer igen

Vi har hjulpet hundredevis af kunder og kan også hjælpe dig. Har du brug for printerhjælp skal du blot bestille et besøg eller fjernsupport hos en af vores behagelige og professionelle it-teknikere. Vi anbefaler besøg ved fejl på printere og netværksprintere og øvrigt perifert udstyr.

Print fra smartphone og tablet

Mange nyere printere kan bruges til udskrift fra smartphones og tablets. Vores it-tekniker kan hjælpe dig med opsætning af din netværksprinter på både iPhone og Android smartphones og tablets samt gode råd og vejledning til hvordan du bruger de nye smarte funktioner.

Hjælp til selvhjælp

Har der været fejl på en udskrift, kan der ligge en opgave i computerens printerkø og spærre for nye udskrifter. Opgaver i printerkøen kan slettes eller genstartes. Somme tider er det også nødvendigt at computer og printer genstartes. Kan du ikke selv få løst problemet, står vi klar til at tilbyde printerhjælp på din adresse eller remote.

Fejl på udskrift eller manglende farver

Hvis ikke blæk- eller tonerniveauet er lavt, kan der være fejl på printerhovedet eller tromlen i printeren. Vi kan udskifte blækpatroner og tonere med nye. 95 % af alle husstande anvender billige blækprintere. Vi anbefaler udelukkende laserprintere uanset behov. Pris pr. print vil i sidste ende være det samme eller billigere i en laserprinter sammenlignet med en blækprinter. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på ny laserprinter.