fbpx Skip to content

Er din computer sikker?

Uden den rigtige sikkerhedsløsning kan du ikke vide dig sikker på hvad der kommer ind og ud af din computer. Med Sikkerhedspakken er din computer altid opdateret og beskyttet af førende antivirusprogrammer.

FUDA Secure

Mere tryghed – mindre bøvl!

Med en sikkkerhedspakke overvåger vi din computers helbred og giver dig øjeblikkelig besked ved fejl, sikkerhedsbrud og manglende opdateringer. Vi hjælper dig med at løse problemet, så du trygt kan arbejde videre uden at skulle bekymre dig om sikkerhed og backup. Således har du altid hjælpen lige ved hånden.

Sikkerhedspakke

Vores omfattende sikkerhedsløsning inkluderer blandt andet professionelt antivirusprogram, automatisk opdatering af antivirussoftware, overvågning af dit system 24/7 (præventiv beskyttelse), automatisk opdatering af Windows og 3. part programmer (Thunderbird, Google Chrome, Java, Adobe Reader etc.), kom forrest i køen til ad-hoc afregnet hjælp og support, gratis installation og opsætning af aftalen på din computer (remote og i it-servicecenter) og gratis sikkerhedstjek ved tilmelding til aftalen.

Privat sikkerhedspakke (3 enheder)
95 kr/måned
  • Sikkerhedspakke på op til 3 computere
  • Professionelt antivirus program
  • Automatisk opdatering af virusbeskyttelse
  • Overvågning af dit system 24/7
  • Automatisk opdatering af system og programmer
  • Forrest i køen til hjælp og support
  • Højeste kundeprioritet

Professionel it-support til private

Vi har mere end ti års erfaring inden for it-support til private og som ekstern it-afdeling for virksomheder. Når du vælger os får du derfor høj service og kvalitet samt pålidlig rådgiving til valg af de rette løsninger og det rette udstyr.

Vi har stort fokus på klar kommunikation lige fra rådgivning og vejledning til køb, levering, opsætning og introduktion samt opfølgning. Således får du altid klar besked i løbet af både rådgivning og købsproces herunder et detaljeret tilbud der leveres uden efterfølgende overraskelser.