fbpx Skip to content

Opgradering af RAM

Det kan være nødvendigt at opgradere mængden af RAM / arbejdshukommelse i din computer hvis du oplever, at den er begyndt at bliver langsom eller, at du skal anvende et program der kræver flere RAM end den mængde der er installeret fra fabrikken.

Sådan får du flere RAM i din computer

Indlever din computer til en fejlsøgning i vores it-servicecenter. Så sikrer vi at opgradering af RAM er den rigtige løsning og at der bliver installeret den rigtige type RAM. For at opgradere RAM kigger vi på hvilken mængde og hastighed din computer understøtter, men også om det giver mening at anvende de eksisterende RAM sammen med de nye, eller udskifte alle RAM med nye.

Fordele ved at opgradere RAM

Fordele ved opgradering af RAM er: Bedre multitasking: Mere RAM giver din computer mulighed for at have flere programmer åbne på samme tid uden at blive langsommere. Det betyder, at du kan skifte mellem opgaver mere effektivt og uden forsinkelser. Hurtigere programafvikling: Programmer og apps kan køre hurtigere, fordi der er mere tilgængelig hukommelse til at opbevare og behandle deres data. Dette er især mærkbart med ressourcekrævende software som videoredigeringsprogrammer, spil og databaser. Derudover kan det forbedre ydeevnen i spil, øge produktiviteten og fremtidssikre din computer.

Hvad er RAM?

RAM står for “Random Access Memory” og er en type af computerhukommelse, der bruges til midlertidigt at gemme data, mens en computer er tændt. RAM er afgørende for computerens evne til at køre programmer og udføre opgaver, da det fungerer som en arbejdshukommelse for systemet.

Professionel it-support til private

Vi har mere end ti års erfaring inden for it-support til private og som ekstern it-afdeling for virksomheder. Når du vælger os får du derfor høj service og kvalitet samt pålidlig rådgiving til valg af de rette løsninger og det rette udstyr.

Vi har stort fokus på klar kommunikation lige fra rådgivning og vejledning til køb, levering, opsætning og introduktion samt opfølgning. Således får du altid klar besked i løbet af både rådgivning og købsproces herunder et detaljeret tilbud der leveres uden efterfølgende overraskelser.