fbpx Skip to content

It-support og computer reparation til private

Ring 60 70 20 16 eller kig forbi i vores IT-servicecenter

Er din computer
gået i sort?

Så ring på
60 70 20 16

4,8 ud af 5 stjerner
på Google Business
★★★★★

Kig forbi i vores it-servicecenter

På vores værksted udfører vi professionel reparation af PC og MAC. Har du brug for it-support, kan du få besøg på din adresse eller få hjælp via fjernstyring af din computer. Vi glæder os til at hjælpe dig!

furesø data it-servicecenter

Professionel it-support

Vi har mere end ti års erfaring inden for it-support til private og som ekstern it-afdeling for virksomheder. Når du vælger os får du derfor høj service og kvalitet samt pålidlig rådgiving til valg af de rette løsninger og det rette udstyr.

Vi har stort fokus på klar kommunikation lige fra rådgivning og vejledning til køb, levering, opsætning og introduktion samt opfølgning. Således får du altid klar besked i løbet af både rådgivning og købsproces, herunder et detaljeret tilbud, der leveres uden efterfølgende overraskelser.

Reparation af PC og MAC

En PC reparation indledes altid med en fejlsøgning, hvorefter den ønskede opgave bliver udført efter dit ønske. Ved PC problemer og fejl udarbejder vi et tilbud og rådgiver dig grundigt ift. opgavens omfang og holdbarhed.

Vi foretager også en bred palet af PC reparationer på bærbare computere, både Apple MAC og PC. Alt lige fra udskiftning af tastatur og udskiftning af skærm til udskiftning af RAM, harddisk, SSD, netværkskort, opladerstik og blæsere.

Det siger andre kunder om os

Det siger andre kunder om os

It-support til en bred palet af systemer og løsninger

Vi tilbyder it-support til en lang række opgaver og systemer som virusrens, opsætning af e-mail program og e-mail tjenester som Outlook, Gmail og Yousee Mail, e-Boks, NemID, netbank, fuldautomatisk onlinebackup, Android smartphones, Apple iOS smartphones, Microsoft Office (herunder Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote), Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10, Apple MacOS Mojave, High Sierra, Sierra, Yosemite, antivirus programmer, sikkerhedsprogrammer, netværksproblemer, firewall, routere, access point, scanner, printer og meget mere.