fbpx Skip to content

Som dit lokale it-servicecenter står vi altid til rådighed hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp

Vi er alle afhængige af it-løsninger der virker, både computer, printer, internet, wi-fi, netværk, antivirus, smartphone, netbank, MidID og meget andet.

Hos Furesø Data kan du få hurtig og professionel hjælp, bærbar computer reparation og rådgivning til alle dine it-løsninger og it-relaterede problemer.

Skriv på support@furesoedata.dk

Fordel 1: Ingen dyre overraskelser

Vores førsteprioritet er, at sikrer dig den bedste løsning, både hvad angår pris og kvalitet. Derfor gør vi os umager med at drøfte dine muligheder med dig når din computer skal repareres eller udskiftes. Dette starter altid med en grundig fejlsøgning og et præcist tilbud.

Fordel 2: Professionelt arbejde

Alle vores medarbejdere har relevant uddannelse inden for it-branchen og mange års erfaring. Derudover bliver alle medarbejdere løbende udannet og certificeret i de nyeste teknologier og produkter så du er sikret kompetent og professionel service.

Fordel 3: Bundkort reparation

Mange fejl og skader på din bærbare computer kan løses ved udskiftning af reservedele. Men sommetider sker der også fejl i computerens bundkort på komponent niveau. Udskiftning af bundkortet i en bærbar computer koster typisk mere end selv computeren, hvorfor det kan betale sig at reparere bundkortets komponenter,

Fordel 4: It-hjælp

Vi sikrer dig tryghed både før, under og efter reparationsprocessen. Du kan både få repareret din computer, købe ny computer og få hjælp og support til alle dine it-løsninger. Hjælp og support kan udføres efter dit specifikke behov uanset om det er på din adresse, via fjernstyring og telefon eller i vores egne mødelokaler.

Fordel 5: Originale reservedele

For at sikre kvalitet og holdbarhed, anvender vi så vidt muligt altid originale reservedele fra computer producenten. Dette sikrer at reservedelene er godkendt af producenten og produceret i samme kvalitet som computeren. Mange uoriginale reservedele er ikke samme høje kvalitet som producentens egne reservedele.

Fordel 6: Hjælp fra a-z

Du kan få hjælp til alle dine it-løsninger hos os. Herunder din computer, din it-sikkerhed, dit wi-fi, netværk, smartphone, køb af ny computer, printer, backup af dine feriebilleder, antivirusprogram og meget mere.

Har du spørgsmål?

Jeg giver gerne en uforpligtende gennemgang af hvad det er vi kan tilbyde dig.

Al den hjælp du har brug for

Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvad du har brug for, og hvilke muligheder vi kan tilbyde dig. Vores team af erfarne konsulenter står klar til nøje at gennemgå dine behov og sikre, at du får en både grundig og effektiv løsning.

Har du andre spørgsmål, eller er der andet, du har brug for hjælp til inden for it, så tøv ikke med at sende os en besked via formularen her på siden. Vi ser meget frem til at høre fra dig og hjælpe dig videre.

Kontakt os


Vi høres ved

Jeg glæder mig til at høre fra dig, så vi sammen kan finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig!