fbpx Skip to content

Nærværende it-hjælp til ældre

Som kunde hos os får du hjælp til alle aspekter af dine it-løsninger. Vi kan både klare reparation af defekt computer, opgradering af computer, køb af ny computer og support og hjælp til eksisterende løsninger, herunder netværk, printer, e-mail, smartphone, tablet og meget mere.

Skriv til os

Besøg i dit eget hjem

Du kan få besøg i dit eget hjem af en dygtig og forståelig it-konsulent der er vant til, at hjælpe ældre mennesker.

Fjernsupport

Har du brug for akut hjælp kan vi via fjernstyring af din computer afhjælpe mange almindelig problemer.

Professionel hjælp

Vi har mange års erfaring med at hjælpe private og virksomheder med både store og små it-problemer.

Computersalg

Køb din nye computer og tilbehør som printer, netværk, skærm, mus, tastatur og meget andet direkte hos os.

Reparation og grøn it

Vælg reparation og køb renoveret, så er du med til at sætte et positivt klimaaftryk på kloden og du spare  samtidig penge.

Grundighed og kvalitet

Vores højeste prioritet er at levere grundighed og kvalitet i fra a-z og vi glæder os til at hjælpe dig.

Vi hjælper både privatpersoner og virksomheder

Som privatperson er du efterhånden dybt afhængig af teknologi. Det gælder både computer, smartphone, internetforbindelse, mobilpay, eboks, netbank, printer, scanner, wifi og meget mere.

Vi tilbyder 360 graders hjælp til teknologi. Både indkøb, installation, reparation og efterfølgende it-hjælp til de ting der driller.

Ring 60 70 20 16

Fordelene ved 360 graders it-hjælp til ældre

Fordel 1: Besøg i dit eget hjem

Du kan få besøg i dit eget hjem af en dygtig og forståelig it-konsulent der er vant til, at hjælpe ældre mennesker. Vi har over 15 års erfaring i it-hjælp til ældre mennesker og flere tusinde tilfredse kunder.

Fordel 2: Fjernsupport

Har du brug for akut hjælp kan vi via fjernstyring af din computer afhjælpe mange almindelig problemer. Mange problemer kan løses via fjernstyring. Det betyder at opgaven kan klares hurtigt og smertefrit. Du skal bare have vores sikkerhedspakke, så er du klar til at få fjernstyret din computer.

Fordel 3: Professionel hjælp

Vi har mange års erfaring med at hjælpe private og virksomheder med både store og små it-problemer. Du kan derfor regne med at der hundrede procent styr på hele processen i it-hjælp til ældre.

Fordel 4: Computersalg

Køb din nye computer og tilbehør som printer, netværk, skærm, mus, tastatur og meget andet direkte hos os. Som ældre kan det være svært at sætte sig ind alle de nye teknologier der konstant kommer på markedet.

Fordel 5: Reparation og grøn it

Ud over it-hjælp til ældre kan du også få repareret din computer og købe renoveret it-udstyr, så er du med til at sætte et positivt klimaaftryk på kloden og du spare  samtidig penge.

Fordel 6: Grundighed og kvalitet

Uanset om du er ung eller gammel er det vores højeste prioritet at levere grundighed og kvalitet i fra a-z og vi glæder os til at hjælpe dig.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvad enten det er via e-mail eller telefon. Jeg afsætter gerne den nødvendige tid til at forklare dig, på hvilken måde vi kan være behjælpelige.

Som ældre har du brug for en it-leverandør der forstår dit behov

Når vi tilbyder it-hjælp til ældre, sætter vi altid mennesket først. Dette skyldes vores dybe forståelse for, hvor essentielt det er, at vores kunder føler sig mødt med tillid og nærvær.

Ved at træde ind i dit private rum og hjem, bestræber vi os konstant på at udvise respekt og ydmyghed gennem vores arbejde. Dette bidrager til en oplevelse, der er tryg og berigende for begge parter.

Kontakt os


Vi høres ved

Jeg glæder mig til at fortælle meget mere om hvordan vi kan hjælpe dig!