fbpx Skip to content

Kompromisløs gaming computer

Vil du heller ikke gå på kompromis med spilleoplevelsen, så er du kommet det rette sted. For os handler det både om det tekniske setup og computerens visuelle design. Det betyder at du får en flot computer med optimal performance til de mest krævende spil.

corsair gaming pc

Reparation af gaming computer

Er din gaming computer stået af? Du har garanteret investeret en del penge i den, hvorfor det ofte kan betale sig at udskifte defekte dele. Vi laver fejlsøgning og performance test/vurdering af din gaming computer, så du ikke kaster penge ud af vinduet på opgradering eller en ny computer.

Kom forbi i vores it-servicecenter til en uforpligtende snak og professionel gaming performancetest/vurdering af din gaming computer. Vi har åbent alle hverdage og glæder os til at hjælpe dig!

Støv kan skade din computer

Hvis støv og snavs ikke fjernes kan det forårsage, at computerens dele overopheder og brænder sammen. For at undgå overophedning anbefales det, at du får foretaget en rengøring af din computer med jævne mellemrum, for eksempel en gang om året. Står computeren i et hjem hvor der ryges, er det endnu vigtigere med jævnlig rengøring, da nikotinen sætter sig som klister i computeren og derfor tiltrækker endnu mere støv. Rengøring af computer er nødvendigt og giver følgende fordele: Bedre ydelse, længere holdbarhed og forhindrer overophedning.

Custom build gaming computer

Se hvordan vi samler en custom build gaming computer og få inspiration til din næste computer. 

Professionel it-support til private

Vi har mere end ti års erfaring inden for it-support til private og som ekstern it-afdeling for virksomheder. Når du vælger os får du derfor høj service og kvalitet samt pålidlig rådgiving til valg af de rette løsninger og det rette udstyr.

Vi har stort fokus på klar kommunikation lige fra rådgivning og vejledning til køb, levering, opsætning og introduktion samt opfølgning. Således får du altid klar besked i løbet af både rådgivning og købsproces herunder et detaljeret tilbud der leveres uden efterfølgende overraskelser.