fbpx Skip to content

Langsom computer?

Med tiden bliver din computer langsom. Det er irriterende, men gør dig også ineffektiv. Det gælder uanset om du har en PC eller en MAC, og vi udfører hastighedsoptimering på både PC og MAC.

Windows Ressourceovervågning

Derfor bliver din computer langsom

Ophobning af log- og midlertidige filer i styresystem og programmer, unødige opstartsprogrammer, overflødige programmer og filer, overfyldt harddisk, støv i blæsere / dårlig køling eller CPU- og RAM-krævende programmer

Født med dårlige forudsætninger?

Din computer kan også være “født” med dårlige forudsætninger for at performe godt. De væsentligste årsager til en langsom computer er i den forbindelse mængde og hastighed på RAM, harddiskens spindelhastighed og buffer, langsomt grafikkort eller langsom CPU.

Sådan får du nyt liv i din computer!

Ovenstående forudsætninger og væsentlige punkter kan afhængig af computermodel udskiftes til en rimelig pris. De billigste og mest effektive hardware-opgraderinger er opgradering af harddisk til SSD og opgradering af RAM.

Så er din computer blevet irriterende langsom, anbefaler vi dig at overveje en hastighedsoptimering, hvor vi gennemgår styresytem og software, fjerner ophobede log- og midlertidige filer i styresystem og programmer, begrænser antallet af programmer der starter op med styresystemet og frigør plads på harddisken. Ydermere kan vi rense din computer for støv og snavs, som med tiden hober sig op inde i maskinen.

Kontakt os med det samme!

Lad det være slut med lange ventetider når du bare lige skal tjekke mail eller på eboks. Kontakt os og modtage et uforpligtende tilbud inden for få timer eller kom forbi i vores it-servicecenter.