skip to Main Content

Installation af Windows eller MacOS

Hvis dit styresystem fejler eller skal opgraderes til en nyere version kan vi hjælpe dig. I tilfælde hvor du har personlige filer som billeder og dokumenter på computeren, kan vi lave en sikkerhedskopi af dine filer, så du ikke behøver at bekymre dig over at miste dine filer. Når vi installerer styresystemet sørger vi også for at:

  • Nyeste opdateringer installeres
  • Nyeste Service packs installeres
  • Korrekte drivere er installeret og virker

Opgrader din computer i forbindelse med installation af styresystem

Er der installeret en klassisk harddisk med fysiske roterende skiver (det er der i de fleste computere købt før 2015, men også i maskiner købt herefter og frem til i dag), så anbefaler vi på det kraftigste at du opgraderer til en SSD disk i stedet. Du betaler lidt mere pr/GB, men til gengæld får du betydelig højere hastighed og stabilitet. Læs mere om fordelene ved at opgradere til en SSD disk her.

Se pris på installation af styresystem

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har ingen CD eller licens til Windows?

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

Har du spørgsmål, så kontakt os!

Om Furesø Data it-servicecenter

I Furesø Data it-servicecenter foretager vi stort set alle former for reparationer af dit PC og MAC udstyr. Vi indleder altid med en uforpligtende fejlsøgning.

Vi har et stærkt fokus på at rådgive dig til den mest fornuftige løsning, både hvad angår pris og holdbarhed.

Vi har faste, lave priser på de mest almindelige opgaver som virusrens, geninstallation af Windows og MacOS, hastighedsoptimering, udskiftning af reservedele og reparation af iPhone.

Back To Top