fbpx Skip to content

Installation af styresystem

Windows og MacOS er to forskellige styresystemer. Geninstallation af styresystemet er ofte den bedste løsning ved alvorlige fejl. I andre tilfælde kan det være den eneste løsning for at få din computer i gang igen.

HP ProBook 650 G1

Er der fejl i dit styresystem?

Hvis dit styresystem fejler eller skal opgraderes til en nyere version kan vi hjælpe dig. I tilfælde hvor du har personlige filer som billeder og dokumenter på computeren, kan vi lave en sikkerhedskopi af dine filer, så du ikke behøver at bekymre dig over at miste dine filer. Når vi installerer styresystemet, sørger vi også for at de nyeste opdateringer installeres, samt at de korrekte drivere er installeret og virker som de skal.

Skal vi gøre din computer 400 % hurtigere?

Er der installeret en klassisk harddisk med fysiske roterende skiver (det er der i de fleste computere købt før 2015, men også i maskiner købt herefter og frem til i dag), så anbefaler vi på det kraftigste at du opgraderer til en SSD disk i stedet. Du betaler lidt mere pr. GB, men til gengæld får du betydelig højere hastighed og stabilitet. Læs mere om fordelene ved at opgradere til en SSD disk her.

Hjælp til selvhjælp

Er din computer gået i stå under opstart? Måske ser det ud som den ikke vil starte. Prøv at holde powerknappen nede i 10 sekunder og start så computeren igen. Vil den stadig ikke starte, står vi klar til at hjælpe dig. Får du liv i den igen har der måske været fejl på en opdatering. Vi anbefaler at du får gennemgået din PC uanset hvad, da der kan være fejl på hardware eller harddisk.

It-support til en bred palet af systemer og løsninger

Vi tilbyder it-support til en lang række opgaver og systemer som virusrens, opsætning af e-mail program og e-mail tjenester som Outlook, Gmail og Yousee Mail, e-boks, Nem-ID, netbank, fuldautomatisk onlinebackup, Android smartphones, Apple iOS smartphones, Microsoft Office (herunder Word, Excel PowerPoint, Outlook og OneNote), Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10, Apple MacOS Mojave, High Sierra, Sierra, Yosemite, antivirus programmer, sikkerhedsprogrammer, netværksproblemer, firewall, routere, access point, scanner, printer og meget mere.