fbpx Skip to content

Er din computer inficeret?

Bliver din computer ramt af en virus, skal den hurtigst muligt efterses og have foretaget en virusrens. Vi kan ofte rense computeren og få den op at køre normalt uden at dit indhold skal slettes.

Windows ressourceovervågning

Tre vigtige trin hvis din computer er inficeret

1. Luk computeren
2. Hvis du ikke kan lukke computeren på normal vis, afbryd strømmen
3. Indlever din computer til virusrens.

Skift adgangskode til dine konti

Det er ikke kun din computer der kan være inficeret eller angrebet af hackere. Dine online konti som eksempelvis e-mail eller netbank kan også være blevet kompromitteret. Det er derfor vigtigt, at du gennemgår alle din online tjenester efter et virusangreb.

Sådan får du en velfungerende computer igen

Efter indlevering vil vores første prioritet være at sikkerhedskopiere dine filer, dokumenter, billeder, musik og film, så de ikke ødelægges. Herefter forsøger vi at fjerne virus og malware og gendanne styresystemet til normal tilstand. Kan dette ikke lade sig gøre, sletter vi harddiskens indhold og geninstallerer styresystemet. Herefter vil computeren fungere som en fabriksny computer. Vi overfører herefter alle dine filer til computeren igen.

En alvorlig sag bør ikke ignoreres

Tøv ikke med at kontakte os hvis du har mistanke om at din computer eller online konti er inficeret eller under angreb. Mange trusler kan håndteres hvis de stoppes i tide. Tid er derfor din bedste ven, hvis du er offer for internettets kriminelle terrorister. Kontakt os med det samme!