skip to Main Content

Virusrens

Bliver din computer ramt af en virus skal den hurtigst muligt efterses og have foretaget en virusrens. Vi kan ofte rense computeren og få den op at køre normalt uden at dit indhold skal slettes. Bliver du ramt af en virus bør du følge disse punkter:

  • Luk computeren
  • Hvis du ikke kan lukke computeren på normal vis, afbryd strømmen
  • Indlever din computer til virusrens

Efter indlevering vil vores første prioritet være at sikkerhedskopiere dine filer, dokumenter, billeder, musik og film, så de ikke ødelægges. Herefter forsøger vi at fjerne virus og malware og gendanne styresystemet til normal tilstand. Kan dette ikke lade sig gøre, sletter vi harddiskens indhold og geninstallerer styresystemet. Herefter vil computeren fungere som en fabriksny computer. Vi overfører herefter alle dine filer til computeren igen.

Se pris på virusrens

Ofte stillede spørgsmål

Forsvinder mine programmer efter en virusrens?

Dine programmer slettes ikke efter en virusrens. Kun i de tilfælde hvor det er nødvendigt at slette harddisken og geninstallere systemet, forsvinder dine programmer. Vi hjælper selvfølgelig gerne med installation af diverse programmer. Vi skal bruge navn og licens på de programmer du ønsker geninstalleret.

Kan mine filer, dokumenter og billeder bevares?

Inden virusrens påbegyndes, foretager vi indledningsvis en sikkerhedskopi af dine personlige filer som billeder, dokumenter, musik og film. Vi kan desværre ikke sikkerhedskopiere dine programmer, men vi hjælper gerne med reetablering af programmer hvis det er nødvendigt at slette harddisken for at få bugt med inficeringen af din computer.

Har du spørgsmål, så kontakt os!

Om Furesø Data it-servicecenter

I Furesø Data it-servicecenter foretager vi stort set alle former for reparationer af dit PC og MAC udstyr. Vi indleder altid med en uforpligtende fejlsøgning.

Vi har et stærkt fokus på at rådgive dig til den mest fornuftige løsning, både hvad angår pris og holdbarhed.

Vi har faste, lave priser på de mest almindelige opgaver som virusrens, geninstallation af Windows og MacOS, hastighedsoptimering, udskiftning af reservedele og reparation af iPhone.

Back To Top