skip to Main Content

Reparation af stationær computer

I it-servicenteret udføres en lang række reparationer af stationære computere, ligesom vi opgraderer og udskifter alle typer hardware i stationære computere.

Alle sager indledes med en fejlsøgning, hvorefter den ønskede opgave bliver udført efter dit ønske. Ved computerproblemer udarbejder vi et tilbud og rådgiver dig grundigt ift. opgavens omfang og holdbarhed.

Udskiftning af defekt hardware eller opgradering til bedre hardware. Her er et udpluk af de mest almindelige opgaver:

  • Udskiftning af bundkort
  • Udskiftning af CPU
  • Udskiftning af RAM
  • Udskiftning af grafikkort
  • Udskiftning af strømforsyning
  • Udskiftning af harddisk og SSD
  • Udskifning af defekte kabler
  • Udskifning af defekt tænd/sluk knap (power button) eller reset knap

Vi har altid mange reservedele på lager og vi kan skaffe de fleste reservedele dag til dag.

Computerens blæsere trækker støv og snavs ind i kabinettet, derfor er det nødvendigt at computeren af og til bliver renset. Vi renser computeren med trykluft, så ingen dele tager skade.

Med tiden bliver kølepastaen mellem CPU og blæser ineffektiv. Vi renser CPU og blæser så ny kølepasta kan monteres korrekt så blæseren igen kan aflede maksimal mængde varme fra CPU’en.

Reparation af bærbar computer

Vi foretager også en bred palet af reparationer på bærbare computere, både Apple MAC og PC. Alt lige fra udskiftning af tastatur og udskiftning af skærm til udskiftning af RAM, harddisk, SSD, netværkskort, opladerstik og blæsere. Vi foretager ud af mange typer reparationer og services blandt andet:

Hvis du er i tvivl om netop dit problem eller udfordring er du altid velkommen til at tage kontakt til os eller komme forbi i vores it-servicecenter. Du kan kontakte os i formularen længere nede på siden eller finde vores adresse her.Se priser på computer reparationer og øvrige services

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager en reparation?

De fleste reparationer og services kan udføres på 1-3 hverdage. Skal det gå ekstra stærkt tilbyder vi quick fejlsøgning. Så får din sag første prioritet.

Sort skærm, intet billede, mærkelige lyde eller helt død?

Selvom det er let at diagnosticere fysiske beviser på at der er opstået en fejl, kræver det en professionel at finde årsagen til fejlen. Det er vi her for, at hjælpe dig med!

Hvad koster det?

Fejlsøgning er obligatorisk, men ellers afhænger det specifikt af den individuelle sag. På større sager er der mulighed for rabataftale.

Har du spørgsmål, så kontakt os!

Om Furesø Data it-servicecenter

I Furesø Data it-servicecenter foretager vi stort set alle former for reparationer af dit PC og MAC udstyr. Vi indleder altid med en uforpligtende fejlsøgning.

Vi har et stærkt fokus på at rådgive dig til den mest fornuftige løsning, både hvad angår pris og holdbarhed.

Vi har faste, lave priser på de mest almindelige opgaver som virusrens, geninstallation af Windows og MacOS, hastighedsoptimering, udskiftning af reservedele og reparation af iPhone.

Back To Top