fbpx Skip to content

Med en lokal it-partner er der ikke langt fra ord til handling

Da du er baseret i Lejre, sikrer vi dig, at du altid vil føle os tæt på – hos os bliver du aldrig bare et nummer i køen. Opdag de mange fordele ved Furesø Data som din lokale IT-partner i vores præsentationsvideo, eller fortsæt med at læse her på siden.

Book et uforpligtende møde

6 fordele ved at vælge Furesø Data som din it-leverandør

Fordel 1: Hurtig respons

Med en lav svartid på både telefonopkald og skriftlige henvendelser kan du få løst dine udfordringer inden for meget kort tid. For dig betyder det at din virksomhedsdrift kan fortsætte uden afbrydelser således ar du hverken risikerer at miste penge eller kunder.

Fordel 2: Tæt på dig

Vi er tæt på vores kunder og du bliver du aldrig bare et nummer i køen for vi engagerer os i dig og din forretning. Det betyder at dine problemstillinger altid bliver taget alvorligt og analyseret i det rette mindset og med den rigtige forståelse for din forretning.

Fordel 3: Tryghed med fast pris

Du får ro i maven med en it-serviceaftale hvor alt det nødvendige er inkluderet til fast en månedspris. For din virksomhed betyder det glade medarbejdere som altid har adgang til hjælp og support uden forudgående tilladelse og en garanti for at jeres omkostninger ikke løber løbsk.

Fordel 4: Microsoft partner

Vi er eksperter i Microsoft løsninger som Microsoft 365, Microsoft Entra, Microsoft Intune og Microsoft Azure. Som Microsoft Partner kan din virksomhed drager fordel af vores brede og dybe kendskab til Microsofts løsninger og dermed sikre optimal udnyttelse og korrekt konfiguration.

Fordel 5: It-sikkerhed

It-sikkerhed skal være første prioritet i din virksomhed, derfor arbejder vi altid ud fra et sikkerhedsbaseret perspektiv. Det betyder at du kan regne med it-sikkerhed i topform og dermed undgå nedbrud, datatab og hackerangreb i din virksomhed.

Fordel 6: Store og små på samme tid

Som en del af CoworkIT har vi den lille it-leverandørs DNA og den store it-leverandørs muskelstyrke. For din virksomhed betyder det at du kun behøver at have en it-leverandør. Vi har mere end 35 lokationer og 200 specialister indenfor infrastruktur, compliance og forretningssystemer.

Har du spørgsmål?

Jeg giver gerne en uforpligtende gennemgang af hvad det er vi kan tilbyde din virksomhed.

Få adgang til vores dygtige og hjælpsomme support-team

Vores dygtige support-team hjælper både dig og dine medarbejder med pædagogisk, grundig og tålmodig ibrugtagning af jeres it-løsninger og står altid til rådighed hvis der er spørgsmål eller noget der driller.

Book et møde


Vi høres ved

Jeg glæder mig til at fortælle mere om hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed

Udpluk af løsninger og teknologier som vi tilbyder

Vi skaber synergi i forretning og teknologi