fbpx Skip to content

En solid netværks-løsning bygget til den moderne virksomheds behov

Oplev lynhurtigt, pålideligt WiFi med UniFi – den ultimative løsning for små og mellemstore virksomheder.

Unifi Wifi er en skalerbart, sikkert og brugervenligt trådløs netværksløsning til lynhurtigt internet i både små og store bygninger.

Book et uforpligtende møde

6 fordele ved at vælge Ubiquiti UniFi til din virksomheds netværksinfrastruktur

Fordel 1: Skalerbarhed

UniFi-systemet er ekstremt skalerbart, hvilket gør det nemt at udvide dit netværk efter behov. Udvidelse kan foretages uden at lave store infrastrukturelle ændringer, således kan du starte med et lille setup og gradvist tilføje enheder i takt med at din virksomhed vokser.

Fordel 2: Central styring

Med UniFi Controller-softwaren får du et kraftfuldt værktøj til at administrere hele dit netværk fra en central platform. Dette inkluderer blandt andet konfiguration, overvågning og opdatering af netværksenheder både on-site og remote.

Fordel 3: Høj ydeevne

UniFi-produkter er kendt for deres høje ydeevne, som sikrer pålidelig dataoverførsel og understøtter de nyeste trådløse standarder til wifi netværk. Med mange trådløse netværksenheder er det nødvendigt med en både stabil og sikker wifi-løsning.

Fordel 4: Lave omkostninger

Sammenlignet med mange andre enterprise-løsninger tilbyder Ubiquiti UniFi et højt niveau af funktionalitet til en overkommelig pris. Dette gør det til en attraktiv løsning for virksomheder med begrænsede it-budgetter.

Fordel 5: Pålidelig sikkerhed

UniFi-systemet tilbyder avancerede sikkerhedsfunktioner, som hjælper med at beskytte dit netværk mod uautoriseret adgang og andre sikkerhedstrusler. Dette inkluderer indbygget firewall, VPN-support, og avanceret trådløs kryptering.

Fordel 6: Elegant design

Udover tekniske fordele kommer UniFi-enheder også med et moderne og diskret design, som nemt kan integreres i stort set alle miljøer uden at forstyrre æstetikken. Det kan for eksempel være cafeer, restauranter og øvrige kundevendte områder.

Har du spørgsmål?

Jeg er altid åben for en uforpligtende dialog og muligheder omkring vores tilbud på netværksløsninger fra Ubiquiti Unifi

Få adgang til den rette rådgivning og de rigtige kompetencer

Kontakt os for en uforpligtende dialog om jeres behov og muligheder. Vores erfarne konsulenter sikrer en grundig og effektiv implementering af jeres netværksløsning, baseret på en dybdegående forståelse af jeres krav.

Vi har mange års erfaring med netværksløsninger til virksomheder og vores dygtige konsulenter står altid klar til, at hjælpe både før, under og efter implementering af jeres netværksløsning.

Kontakt os


Vi høres ved

Jeg glæder mig til at fortælle dig mere om, hvordan vi kan hjælpe med etablering af en sikker og effektiv netværksinfrastruktur.

Udpluk af løsninger og teknologier som vi tilbyder

"Excellent og pædagogisk service"

"Da jeg valgte Furesø Data, var det ud fra et nærhedsprincip, men jeg er glad for at konstatere at jeg valgte helt rigtigt. Furesø Data har pædagogisk (og online, så nærhedsprincippet var ligegyldigt) hjulpet mig med opsætning og sikkerhed, da jeg valgte at blive selvstændig.

Og da jeg så for nyligt fik stjålet min computer, kunne Jonas øjeblikkeligt berolige mig, da alle mine data var korrekt og sikkert gemt, og jeg kunne tilgå dem med det samme. Jeg er ikke skrap til computere, men jeg bliver dygtigt og venligt og pædagogisk vejledt hver gang jeg har spørgsmål og bekymringer. Og til en fornuftig rate. Furesø Data har min varmeste anbefaling."

Laura Bjerre, Selvstændig

Vi skaber synergi i forretning og teknologi