fbpx Skip to content

Microsoft 365 Business vs. Enterprise

Er det investeringen værd at gå fra Microsoft 365 Business til Microsoft 365 Enterprise? Prisforskellen er på op til omkring 100 kr. pr. bruger pr. måned, så det er ikke en ubetydelig forskel. Lad os derfor se nærmere på forskellen.

Med Microsoft 365-planerne er det blevet muligt for virksomheder, at købe en kombination af de bedste produkter fra Microsoft til en meget attraktiv pris. Dog kan de mange muligheder hurtigt uoverskueliggøre processen når der skal vælges den rette plan og licens til virksomhedens medarbejder.

I følgende artikel vil vi redegøre for de største differencer mellem Microsoft 365 Business og Microsoft 365 Enterprise således at du får det bedste fundament til, at vælge den meste værdiskabende løsning til din virksomhed.

Grundlæggende forskelle

Sammenligner man Microsoft 365 Business vs. Enterprise er der tre områder hvor de differentierer sig fra hinanden. Det drejer sig om Office, Windows og bruger-mængden. Begge planer giver adgang til både skrivebordsversion og onlineversion af de medfølgende Microsoft 365 apps (Office apps – Word, Excel, Outlook, PowerPoint etc.).

I Microsoft 365 Business suiten får du mulighed for at opgradere din Windows version til en Windows Pro version. Dette kræver at du har en Windows 7, 8 eller 10 licens på computeren i forvejen. Computere til erhvervsbrug leveres altid med en Windows Pro licens. Eksempelvis Lenovo T14 eller HP EliteBook 840 G9 Tillige får du mulighed for at opgradere fra Windows til Windows Pro på en Microsoft 365 Enterprise plan.

Sammenligning af planer

Microsoft har udarbejdet følgende to oversigter som giver et nemt og overskueligt overblik over indhold og funktion i henholdsvis Microsoft 365 Business og Microsoft 365 Business Enterprise mm.

Microsoft 365 Business – PDF oversigt med sammenligning af planer for små og mellemstore virksomheder (SMB)

Microsoft 365 Enterprise – PDF oversigt med sammenligning af planer for store virksomheder

Jonas Boutrup har over 15 års erfaring inden for it-branchen samt en kandidatgrad fra Copenhagen Business School i it-management and business economics (Cand.merc.it.). Til hverdag driver han Furesø Data. Jonas har stor erfaring med digitalisering af forretningsprocesser. Derudover arbejder han med fokus på at identificere og hjælpe virksomheder med øget udnyttelse af it-udstyr og it-systemer.