fbpx skip to Main Content

Windows 7 End of Life (EOL)

Som en del af vores indsats for at sikre den bedst mulige support og hjælp til dig og vores øvrige kunder gør vi opmærksom på den kommende nedlukning af sikkerhedsopdateringer og rettelser til Windows 7.

Microsoft har “End of Life” på alle versioner af Windows 7 den 14. januar 2020 . Efter denne dato vil din computer ikke længere modtage sikkerhedsopdatering, Windows opdateringer og rettelse til systemet. Manglende opdateringer vil alt andet lige øge risikoen for cyberangreb, hackerangreb og virusangreb.

End of Life er den term som Microsoft anvender til at identificere den periode indenfor hvilken man supportere et givent operativ system. Supporten dækker som nævnt ovenfor sikkerhedsopdateringer og rettelser samt derudover kompatibilitet med programmer og tilbehør.

Det betyder at tredjepartsprogrammer som Google Chrome, Adobe Reader, men også Microsofts egne programmer som Word, Excel, Outlook mv. ikke længere kan forventes at fungerer med Windows 7.

Dertil vil det heller ikke længere kunne forventes at tilbehør som printer, mus, tastatur, skærm og øvrigt perifært udstyr fungerer korrekt i Windows 7.

For at sikre den højest mulige sikkerhed når du anvender din computer står vi klar til at hjælpe med opgradering til Windows 10 eller køb af ny computer inden deadline d. 14. januar 2020.

Læs mere om køb af ny computer hos Furesø Data her.

Er du i tvivl om hvilken løsning der er den rigtige for lige netop dig har vi skrevet lidt gode råd nedenfor.

Er din computer blevet meget langsom og har den i øvrigt andre defekter bør du overveje at udskifte den til en ny. Ikke alle ældre modeller kan opgraderes til Windows 10. I vores it-servicecenter på Kirke Værløsevej 18A kan du se vores udstilling af aktuelle modeller der dækker de fleste almindelige behov.

Læs om installation af Windows 10 her.

Når din computer opgraderes fra Windows 7 til Windows 10 er det nødvendigt at slette alle data på computeren samt installere og konfigurere alle programmer igen. Vi sørger selvfølgelig for sikkerhedskopiering af dine data, e-mails, kontakter og installerer dine programmer på ny.

Læs mere om sikkerhedskopiering af data her.

Er du den heldige ejer af en computer som du er rigtig glad for bør du overveje at få foretaget en fejlsøgning af maskinen, således kan vi fastslå om det kan betale sig at opgradere til Windows 10 og eventuelt opgradere computerens harddisk til en SSD disk. Det kan typisk forlænge levetiden på helt op til 5 år. Kom forbi i vores it-servicecenter og få foretaget en fejlsøgning, vi har åbent alle hverdage.

Du kan læse mere om SSD opgradering og fordele her.