fbpx Skip to content

Gratis tidsregistreringssystem til virksomheder

I forbindelse med opdateringen af arbejdstidsloven vedrørende tidsregistrering som træder i kraft den 1. juli 2024 er det nødvendigt, at alle virksomheder etablerer et tidsregistreringssystem. Tidsregistreringen skal kunne tilgås af alle medarbejdere og loven stiller en række krav til systemet.

Tidsregistreringssystemet skal opfylde følgende krav

  • Det skal være objektivt, pålideligt og tilgængeligt.
  • Det skal kunne måle den daglige og ugentlige arbejdstid.
  • Oplysningerne i systemet skal kunne tilgås af medarbejderne.
  • Oplysningerne i systemet skal gemmes i 5 år.

Mange forskellige systemer at vælge imellem

Markedet bliver selvfølgelig i den forbindelse oversvømmet med løsninger der opfylder disse krav. Vi anbefaler, at du vælge det system som giver jer mest værdi og mindst ekstraarbejde. Eksempelvis kan det være en fordel at vælge et tidsregistreringssystem der integrerer eller er en del af et system i allerede anvender. Det kunne være systemer til, kundehåndtering, sagsstyring, løn etc.

Gratis løsning til tidsregistrering i dit eksisterende it-system

Hvis du er kunde hos os og anvender Microsoft 365 og den rette licensering har du allerede adgang til et tidsregistreringssystem. Det skal blot aktiveres og opsættes og så er i klar til, at tidsregistreret efter en kort introduktion.

Tidsregistrering i Microsoft Teams

Opret nemt tidsplaner direkte i Microsoft Teams. Du kan både oprette direkte i Vagter appen eller importere fra et Excel regneark.

Tjek ind og ud

Medarbejdere kan tjekke ind og ud så deres arbejdstid registreres korrekt. De kan efterfølgende se deres registrerede tider direkte i Vagter appen.

Ændringer, ferie og sygdom

Medarbejder får adgang til selv at se og søge om vagtændringer, ferie og registre sygdom og du kan som leder bevare det fulde overblik. Alle registrerede data kan udlæses i en Excel fil.

Kom i gang tidsregistreringssystemet i Microsoft Teams

Kontakt os for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe jer med at implementere Vagter til Microsoft Teams. Så har i jeres tidsregistrering lige ved hånden og i et system i allerede kender og det er både tilgængelig fra computer, smartphone og tablet.

Læs mere om alle funktioner i Vagter til Microsoft Teams

Jonas Boutrup har over 15 års erfaring inden for it-branchen samt en kandidatgrad fra Copenhagen Business School i it-management and business economics (Cand.merc.it.). Til hverdag driver han Furesø Data. Jonas har stor erfaring med digitalisering af forretningsprocesser. Derudover arbejder han med fokus på at identificere og hjælpe virksomheder med øget udnyttelse af it-udstyr og it-systemer.