fbpx Skip to content

Har du brug for it-support?

Vores behagelige og professionelle it-teknikere står klar til at hjælpe dig på din adresse eller ved fjernstyring af din computer. Vi kan hjælpe dig med at vurdere omfanget af dit problem, så du tilbydes den rigtige løsning.

Dell Printer

It-support til WiFi, printer, e-mail eller sikkerhed

Vi har hjulpet hundredevis af kunder og kan også hjælpe dig. Har du brug for it-support skal du blot bestille et besøg eller fjernsupport hos en af vores behagelige og professionelle it-teknikere. Har du problemer med perifert udstyr som printere og netværk anbefales oftes et besøg.

Er din computer gået i sort?

Sort skærm, en computer der fryser fast eller ikke vil starte. Denne type problemer anbefaler vi at du få løst i vores it-servicecenter. Har du brug for afhentning af dit udstyr kan du booke afhentning her. Ovenstående problemer er ofte mere tidskrævende, hvorfor vi anbefaler indlevering i vores it-servicecenter. 

Hjælp til selvhjælp

Er din computer gået i stå under opstart? Måske ser det ud som den ikke vil starte. Prøv at holde powerknappen nede i 10 sekunder og start så computeren igen. Vil den stadig ikke starte, står vi klar til at hjælpe dig. Får du liv i den igen, har der måske været fejl på en opdatering. Vi anbefaler at du får gennemgået din PC uanset hvad, da der kan være fejl på hardware eller harddisk.

It-support til en bred palet af systemer og løsninger

Vi tilbyder it-support til en lang række opgaver og systemer som virusrens, opsætning af e-mail program og e-mail tjenester som Outlook, Gmail og Yousee Mail, e-boks, Nem-ID, netbank, fuldautomatisk onlinebackup, Android smartphones, Apple iOS smartphones, Microsoft Office (herunder Word, Excel PowerPoint, Outlook og OneNote), Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 og Windows 10, Apple MacOS Mojave, High Sierra, Sierra, Yosemite, antivirus programmer, sikkerhedsprogrammer, netværksproblemer, firewall, routere, access point, scanner, printer og meget mere.