fbpx Skip to content

Har du tabt din iPhone?

Er glasset eller skærmen på din iPhone smadret kan du få det udskiftet med et ny skærm af højeste kvalitet. Vi udskifter også øvrige dele som:

  • Batteri
  • Knapper
  • Bagcover
  • Højtaler og mikrofon
  • Kamera

Vi fører flere forskellige kvaliteter af reservedele, så der også findes en reservedel, der passer til lige netop dit budget. Kom ind og hør nærmere eller send os en besked med en kort beskrivelse af fejlen på din iPhone. Vi fører også følgende tilbehør som en rigtig fornuftig løsning til beskyttelse af din iPhone:

Du kan købe det hele i FURESØ DATA IT-SERVICENTER eller bestille det online og få det sendt direkte til din adresse fra vores online shop: ICOVERLICIOUS.DK.

Se pris på udskiftning af iPhone skærm

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager en reparation?

De fleste reparationer og services kan udføres på 1-3 hverdage. Skal det gå ekstra stærkt tilbyder vi quick fejlsøgning. Så får din sag første prioritet.

Hvad nu hvis den er gal, hvad koster det så?

Det kan være rart at vide hvad en omkostning til reparation af din computer beløber sig før du siger ja. Vores fejlsøgning er uforpligtende og du er altid velkommen til at stille alle de spørgsmål du har brug for.

Hvad koster det?

Fejlsøgning er obligatorisk, men ellers afhænger det specifikt af den individuelle sag. På større sager er der mulighed for rabataftale.

Sort skærm, intet billede, mærkelige lyde eller helt død?

Selvom det er let at diagnosticere fysiske beviser på at der er opstået en fejl, kræver det en professionel at finde årsagen til fejlen. Det er vi her for, at hjælpe dig med!

Har du spørgsmål, så kontakt os!

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]

Om Furesø Data it-servicecenter

I Furesø Data it-servicecenter foretager vi stort set alle former for reparationer af dit PC og MAC udstyr. Vi indleder altid med en uforpligtende fejlsøgning.

Vi har et stærkt fokus på at rådgive dig til den mest fornuftige løsning, både hvad angår pris og holdbarhed.

Vi har faste, lave priser på de mest almindelige opgaver som virusrens, geninstallation af Windows og MacOS, hastighedsoptimering, udskiftning af reservedele og reparation af iPhone.