fbpx Skip to content

Klargøring af ny computer?

Har du købt en ny computer, står du foran et mindre klargøringsarbejde. Windows eller MacOS skal konfigureres, programmer skal installeres, mailprogram skal konfigureres og dine filer skal overføres fra gammel til ny computer.

køb af ny computer

Kom hurtigt i gang uden besvær

Vi tilbyder en bred palet af services, så du slipper for besværet og bare kan komme i gang med at bruge din nye computer. Vi kan hjælpe dig med en eller flere af følgende punkter: Konfiguration af Windows, overførsel af filer fra gammel til ny computer, installation af programmer (Office, Outlook, Antivirus, Backup), konfiguration af mailprogram (Outlook, Windows Live Mail, Thunderbird), overførsel af e-mails fra gammel til ny computer, oprydning i bloatware (Din computer leveres med en bunke reklamer i form af demoprogrammer -> de sløver din computer ned og er unødvendige).

Grønt og miljøvenligt it-udstyr 

Når du vælger reparation frem for køb af nyt, sparer du udledning af op til 300 kg CO2. Hvis reparation ikke kan betale sig, er det stadig muligt at spare den samme mængde CO2 ved at vælge renoveret it-udstyr. Læs mere om renoveret it-udstyr her. Du handler på de samme vilkår som når du køber nyt, og kvaliteten og holdbarheden i vores udvalgte modeller er betydeligt højere end i en ny “billig” computer. Du kan se vores udvalg af renoveret it-udstyr her.

Professionelt udstyr til private

Konceptet er simpelt, gennemskueligt og fordelene er mange. Helt enkelt, så får du en kvalitets bærbar eller stationær computer fra de mest anerkendte producenter til en meget lavere pris, end hvad du ellers skulle bruge på at købe en tilsvarende ny. Faktisk kan du oftest spare 50% på en computer, der kun har været i drift i 2-3 år. Vi lægger vægt på følgende værdier: Lang levetid, professionel ydelse, professionel teknologi og kvalitet, robust materiale og hardware og høj tilgængelighed af reservedele.

Professionel it-support til private

Vi har mere end ti års erfaring inden for it-support til private og som ekstern it-afdeling for virksomheder. Når du vælger os får du derfor høj service og kvalitet samt pålidlig rådgiving til valg af de rette løsninger og det rette udstyr.

Vi har stort fokus på klar kommunikation lige fra rådgivning og vejledning til køb, levering, opsætning og introduktion samt opfølgning. Således får du altid klar besked i løbet af både rådgivning og købsproces herunder et detaljeret tilbud der leveres uden efterfølgende overraskelser.