skip to Main Content

Defekt tastatur?

Er der knapper på din bærbare computers tastatur der ikke virker er der sandsynligvis en defekt på det. Vi kan udskifte det med et nyt kvalitets tastatur, så du igen kan bruge din bærbare computer når du er på farten.

Udskiftning af tastatur?

Er dit tastatur ødelagt eller defekt kan vi udskifte det med et nyt, eller udskifte individuelle taster, så du igen kan bruge din computer. Tastaturreparation og udskiftning sker i vores it-servicecenter. For at nedbringe reparationstiden anbefaler vi, at du noterer computerens modelnummer og serienummer og sender til os sammen med dine kontaktinformationer.

Mit tastatur virker ikke

Ind til din computer er blevet repareret anbefaler vi brug af et eksternt tastatur. Mangler du et et eksternt tastatur kan du bestille et lækkert Logitech tastatur i vores webshop. Der følger også en mus med og begge enheder er trådløse.

Hjælp til selvhjælp

Sådan tester du om der fejl på dit tastatur eller om fejlen ligger i dit operativ system eller øvrige hardware på computeren. Tilslut et eksternt tastatur til computerens USB port og åben et tekstdokument. Heri kan du teste alle knappe på det interne tastatur og herefter på det eksterne tastatur

Professionel it-support til private

Vi har mere end ti års erfaring inden for it-support til private og som ekstern it-afdeling for virksomheder. Når du vælger os får du derfor høj service og kvalitet samt pålidlig rådgiving til valg af de rette løsninger og det rette udstyr.

Vi har stort fokus på klar kommunikation lige fra rådgivning og vejledning til køb, levering, opsætning og introduktion samt opfølgning. Således får du altid klar besked i løbet af både rådgivning og købsproces herunder et detaljeret tilbud der leveres uden efterfølgende overraskelser.

Back To Top