skip to Main Content

Reparation eller udskiftning af tastatur på bærbar

Er dit tastatur ødelagt eller defekt kan vi udskifte det med et nyt, eller udskifte individuelle taster, så du igen kan bruge din computer. Tastaturreparation og udskiftning sker i vores it-servicecenter. For at nedbringe reparationstiden anbefaler vi, at du noterer computerens modelnummer og serienummer i kontaktformularen som du finder nedenfor, og samtidig sender os dine kontaktinformationer.

Vi har altid fokus på at rådgive dig til den mest fornuftige løsning, både hvad angår pris, men også på løsningens holdbarhed, og vi hjælper dig altid med at sammenligne de forskellige løsningsforslag.

  • Udskiftning af enkelte knapper på tastaturet
  • Udskiftning af hele tastaturet

Hvis du er i tvivl om netop dit problem eller udfordring er du altid velkommen til at tage kontakt til os eller komme forbi i vores it-servicecenter. Du kan kontakte os i formularen længere nede på siden eller finde vores adresse her.

Se pris på udskiftning af tastatur

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang tid tager fejlsøgning?

Vi sørger altid for at fejlsøge din computer så hurtigt som muligt. Typisk tager en fejlsøgning 1-2 dage, men kan oftest foretages inden for et par timer.

Hvad koster det?

Fejlsøgning er obligatorisk pr. enhed der undersøges. Se pris på fejlsøgning her.

Sort skærm, intet billede, mærkelige lyde eller helt død?

Selvom det er let at diagnosticere fysiske beviser på at der er opstået en fejl, kræver det en professionel at finde årsagen til fejlen. Det er vi her for, at hjælpe dig med!

Har du spørgsmål, så kontakt os!

Om Furesø Data it-servicecenter

I Furesø Data it-servicecenter foretager vi stort set alle former for reparationer af dit PC og MAC udstyr. Vi indleder altid med en uforpligtende fejlsøgning.

Vi har et stærkt fokus på at rådgive dig til den mest fornuftige løsning, både hvad angår pris og holdbarhed.

Vi har faste, lave priser på de mest almindelige opgaver som virusrens, geninstallation af Windows og MacOS, hastighedsoptimering, udskiftning af reservedele og reparation af iPhone.

Back To Top