fbpx Skip to content

Defekt tastatur?

Er der knapper på din bærbare computers tastatur, der ikke virker, er der sandsynligvis en defekt på det. Vi kan udskifte det med et nyt kvalitetstastatur, så du igen kan bruge din bærbare computer når du er på farten.

Computer reparation

Udskiftning af tastatur?

Er dit tastatur ødelagt eller defekt kan vi udskifte det med et nyt, eller udskifte individuelle taster, så du igen kan bruge din computer. Tastaturreparation og udskiftning sker i vores it-servicecenter. For at nedbringe reparationstiden anbefaler vi, at du noterer computerens modelnummer og serienummer og sender til os sammen med dine kontaktinformationer.

Mit tastatur virker ikke

Indtil din computer er blevet repareret, anbefaler vi brug af et eksternt tastatur. Mangler du et eksternt tastatur, kan du bestille et lækkert Logitech tastatur i vores webshop. Der følger også en mus med, og begge enheder er trådløse.

Hjælp til selvhjælp

Sådan tester du om der er fejl på dit tastatur, eller om fejlen ligger i dit operativsystem eller øvrige hardware på computeren:
Tilslut et eksternt tastatur til computerens USB-port og åbn et tekstdokument. Heri kan du teste alle knapper på det interne tastatur og herefter på det eksterne tastatur.

Professionel it-support til private

Vi har mere end ti års erfaring inden for it-support til private og som ekstern it-afdeling for virksomheder. Når du vælger os får du derfor høj service og kvalitet samt pålidlig rådgiving til valg af de rette løsninger og det rette udstyr.

Vi har stort fokus på klar kommunikation lige fra rådgivning og vejledning til køb, levering, opsætning og introduktion samt opfølgning. Således får du altid klar besked i løbet af både rådgivning og købsproces herunder et detaljeret tilbud der leveres uden efterfølgende overraskelser.