fbpx Skip to content

PC Reparation af stationær computer

I it-servicecenteret udføres en lang række PC reparationer af stationære computere, ligesom vi opgraderer og udskifter alle typer hardware i stationære computere.

En PC reparation indledes altid med en fejlsøgning, hvorefter den ønskede opgave bliver udført efter dit ønske. Ved PC problemer og fejl udarbejder vi et tilbud og rådgiver dig grundigt ift. opgavens omfang og holdbarhed.

Udskiftning af defekt hardware eller opgradering til bedre hardware. Her er et udpluk af de mest almindelige opgaver:

  • Udskiftning af bundkort
  • Udskiftning af CPU
  • Udskiftning af RAM
  • Udskiftning af grafikkort
  • Udskiftning af strømforsyning
  • Udskiftning af harddisk og SSD
fejlsøgning af defekt computer
it-support furesø data

Kontakt os her eller ring på 60 70 20 16

Du kan kontakte os i formularen eller finde vores adresse her. Vi ser frem til at hjælpe dig med din PC reparation.


PC Reparation af bærbar computer

Vi foretager også en bred palet af PC reparationer på bærbare computere, både Apple MAC og PC. Alt lige fra udskiftning af tastatur og udskiftning af skærm til udskiftning af RAM, harddisk, SSD, netværkskort, opladerstik og blæsere. Vi foretager ud af mange typer PC reparationer og services blandt andet:

Computerens blæsere trækker støv og snavs ind i kabinettet, derfor er det nødvendigt at computeren af og til bliver renset. Vi renser computeren med trykluft, så ingen dele tager skade.

Med tiden bliver kølepastaen mellem CPU og blæser ineffektiv. Vi renser CPU og blæser så ny kølepasta kan monteres korrekt så blæseren igen kan aflede maksimal mængde varme fra CPU’en.

Vi har altid mange reservedele på lager og vi kan skaffe de fleste reservedele dag til dag.

Hvis du er i tvivl om netop dit problem eller udfordring er du altid velkommen til at tage kontakt til os eller komme forbi i vores it-servicecenter.